Реклама

У Києві збираються запустити UberGREEN з електрокарами

Скоріш за все сервіс UberGREEN буде тимчасовим і експериментальним. Всі подробиці стануть відомі у день офіційного анонсу.
Čytaty latynkoju
unsplash.com
У Києві збираються запустити UberGREEN з електрокарами
  1. Головна
  2. Місто
  3. У Києві збираються запустити UberGREEN з електрокарами
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0
Скоріш за все сервіс UberGREEN буде тимчасовим і експериментальним. Всі подробиці стануть відомі у день офіційного анонсу.

Українське видання ЕлектроВісті заявило, що 21 березня 2019 року, компанія Uber запустить у Києві сервіс UberGREEN. За допомогою нього можна буде викликати виключно електромобілі.

Що відомо

За даними джерела, сервіс передбачається як тимчасовий і експериментальний — приблизно як UberBOAT минулого літаUber пропонує українським користувачам прогулянку на човні. Він не буде доступний на постійній основі. Всі подробиці можна буде дізнатися у день офіційного анонсу.

На даний момент Uber в Україні пропонує користувачам сервісу доступний uberX, комфорт-клас UberSELECT, преміум-клас UberBLACK, місткий UberVAN і сервіс доставки їжі UberEats.

Про UberGREEN

Відзначимо, що сервіс UberGREEN вже працює в декількох європейських містах, включаючи Амстердам, Лондон, Лісабон, Бухарест і Париж.

В Україні сервіс працює з червня 2016 року і доступний у семи містах: Києві, Одесі, Львові, Дніпрі, Харкові, Запоріжжі та Вінниці.

Читайте також: Uber Eats офіційно запрацював у Києві

Як правило, в якості основи «електричного автопарку» там використовуються брендовані Renault Zoe. Однак з урахуванням популярності в українців Nissan Leaf, можна припустити, що київська служба UberGREEN буде в більшості своїй містити саме цю модель.

Нагадаємо, що недавно Uber підняв тарифи в Лондоні, щоб на зароблені кошти змогли дозволити купити собі електромобіль. Наразі у столиці Великобританії працює близько 45 тисяч водіїв Uber. Сервіс планує, що вже до 2021 року половина з них пересяде на електромобілі, а до 2025 – усі водії виберуть екологічно чисті автомобілі.

[youtube

Share
Написати коментар
loading...