Реклама

Український стартап в ОАЕ: розумні окуляри для військових

LimpidArmor створив розумний шолом для танкістів на базі очок Microsoft HoloLens та підписав контракт з еміратським дилером і виробником озброєння IGG.
Čytaty latynkoju
Limpid Armor
Український стартап в ОАЕ: розумні окуляри для військових
  1. Головна
  2. Новини
  3. Український стартап в ОАЕ: розумні окуляри для військових
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0
LimpidArmor створив розумний шолом для танкістів на базі очок Microsoft HoloLens та підписав контракт з еміратським дилером і виробником озброєння IGG.

У лютому стартап представив готовий продукт на військовій виставці IDEX-2019 в Абу-Дабі та підписав контракт з IGG. Ще з декількома компаніями стартап веде переговори. Про це повідомив СЕО Михайло Гречухін.

Стартап робить систему модернізації важкої броньованої техніки під назвою Land Platform Modernization Kit. У склад розробки входять розумні окуляри Microsoft HoloLens.

Читайте також: Українські іграшки вийшли на Kickstarter, зібравши $6000 у перший день

Також в апаратній частині системи наявні камери і маніпулятор для управління системою. Програмна частина, яка є оригінальною розробкою LimpidArmor, забезпечує «склеювання» відео в режимі реального часу.

У підсумку члени екіпажу техніки отримують панорамний огляд навколишнього середовища на 360 градусів. Крім цього система виводить кожному члену екіпажу необхідні для його функцій показники.

«Хтось бачить швидкість і запас бензину, хтось – прицільний комплекс. Ми пропонуємо комплексне рішення, здатне візуалізувати практично всі процеси, пов’язані з управлінням і обміном інформацією. Це зменшить втрати», – говорить Михайло Гречухін в інтерв’ю LIGA.net.

У світі існують аналоги таких систем. Але більш дорогі і специфічні. Систему ж LimpidArmor можна встановити навіть на радянський танк.

У майбутньому система стане автоматизованою системою підказок для оператора бронетехніки. Своїми покупцями команда LimpidArmor вважає ринки, де багато радянської або західної, але вже не нової техніки. Це Близький Схід, Африка, Східна Європа.

Share
Написати коментар
loading...