Реклама

Фестиваль Ulichnaya Eda анонсував програму на 2019 рік: чим будуть дивувати

Цього року стартує сьомий сезон Ulichnaya Eda. Всього на теплий сезон заплановано 13 фестивалів, 4 з яких нового формату. 
Čytaty latynkoju
Ulichnaya Eda
Фестиваль Ulichnaya Eda анонсував програму на 2019 рік: чим будуть дивувати
  1. Головна
  2. Місто
  3. Фестиваль Ulichnaya Eda анонсував програму на 2019 рік: чим будуть дивувати
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0
Цього року стартує сьомий сезон Ulichnaya Eda. Всього на теплий сезон заплановано 13 фестивалів, 4 з яких нового формату. 

У 2019 стартує сьомий сезон Ulichnaya Eda. За 6 років на ринку організатори провели понад 50 фестивалів, де показали різноманіття практично всіх кухонь світу.

“Щоб розвиватися потрібно безперестанку вигадувати нові формати, що будуть фестивалити та дивувати наших гостей. У минулому році ми організували карнавал Santa Muerte, чемпіонат з приготування BBQ, які зібрали по 20 тисяч гостей. В цьому році буде реалізовано ще 4 нових формати,” — коментує ідейний організатор проекту Роман Тугашев.

Перелік усіх фестивалів. Обирай ті, що сподобалися:

30-31 березня 2019

Выбери по любви — перший фестиваль у 2019 році. Відкриття присвячується любові та вибору, який робиться серцем. Попереду стільки рішень. Набираємося сил на фудкорті, хоробрості — на барі, та відкриваємо сезон.

20-21 квітня 2019

Kyiv Coffee Festival vol.5 — фестиваль для поціновувачів кави та професіоналів, які беруть участь в чемпіонатах світового рівня. На нього приходять і ті, хто обожнює лате, і ті, хто визнає лише альтернативу. Тут проходять 4 всеукраїнських чемпіонати Specialty Coffee Association, а також проводять лекції та майстер-класи провідні фахівці кавової сфери.

18-20 травня 2019

Kyiv Beer Festival vol.4 — фестиваль пивної культури, де зустрічаються пивовари та поціновувачі напою.

Вони тримають дегустаційний келих за ніжку та довго розмірковують про аромат та смак. 60 найкращих пивоварів України спеціально до фестивалю варять ексклюзивні сорти крафтового пива.

14-15 червня 2019

Белые Ночи — улюблений танцювальний фест киян, де виступають зірки світового масштабу. Всі знають, як це – вриватися до світанку у світлі тисячі вогнів. Однак цього разу організатори вирішили створити настрій палацу Версаль. Зазирніть у замок, де хочеться милуватися кожною деталлю.

22-23 червня 2019

TOKYO DRIFT. Новий формат

Фестиваль, на створення якого надихнула японська культура. Дрифт на паркуванні, шоу з обробки риби, інтерактивний театр і перехрестя Сібуя — подія, яке перенесе всіх в інноваційну країну з прадавньою культурою.

6-7 липня 2019

KUPALA. Новий формат

Арт-завод перетворять на фантастичний ліс, прикрасять парк свічками під супровід електронної музики. Місія фестивалю важлива — зробити традицію трендом.

19-20 липня 2019

Santa Muerte Carnival у 2018 році став першим нічним карнавалом Києва. Тоді на Арт-заводі Tomatina — фестиваль до дня народження Ulichnaya Eda, з настроєм іспанської Tomatina. Візьміть купальник і окуляри для плавання. Перемогу святкуватимуть сангрією та паельєю. Більше іспанського настрою обіцяють на Зеленій сцені та танцювальних майстер-класах.

16-17 серпня 2019

Белые Ночи. Настрій: Космос

Цього серпня у небі над Києвом з’явиться ще одне сузір’я. Оновлений фестиваль «Белые Ночи» пройде на Арт-завод Платформа. Це буде дев’ятий фестиваль танців, музики та яскравих образів. Красиві люди, космічні ідеї, тисячі вогнів, гірко-солодкі коктейлі та нові ритми за кожним поворотом.

7-8 вересня 2019

ULTIMATE. Новий формат. Компанія Ulichnaya Eda вперше робить фестиваль спортивної тематики. Ultimate — це про здоровий спосіб життя та корисну їжу.

14-15 вересня 2019

Wine&Restaurants vol. 1 У 2019 році команда Ulichnaya Eda вперше втілить в життя формат Wine & Restaurants. Він поєднає в собі все, що люблять гурмани. Його мета — познайомити гостей з цікавими локальними та закордонними виробниками.

12-13 жовтня 2019

BBQ Championship. Другий BBQ-чемпіонат від Ulichnaya Eda має стати легендарним. Оцінювати його будуть представники всесвітніх BBQ-асоціацій, а готувати учасники планують на обладнанні, якому позаздрять ресторани.

2-3 листопада 2019

SCARY FOOD — сімейний фестиваль Halloween. Гостей зустрінуть словами «Цукерки або життя?!» та проведуть на фуд-корт, щоб пригостити пуншем. Обіцяють аквагрим і маркет з крутими костюмами, де можна зібрати образ і Девіда Боуї (лишень уяви дитину в образі короля!), і Уми Турман з «Убити Білла».

Share
Написати коментар
loading...