Реклама

Створено український портал про безпеку

Автори порталу хочуть, щоб Bezpeka.club став для клієнта єдиною точкою входу в безпеку.
Čytaty latynkoju
Створено український портал про безпеку
  1. Головна
  2. Креатив
  3. Створено український портал про безпеку
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0
Автори порталу хочуть, щоб Bezpeka.club став для клієнта єдиною точкою входу в безпеку.

Bezpeka.club – це відкрита платформа для взаємодії постачальників і споживачів товарів та послуг з безпеки. Її створили фахівці в галузі безпеки задля того, щоб надати повний спектр комплексного захисту і зробити це на максимально якісному рівні.

На порталі зібрана перевірена інформація про оточуючі загрози, способи захисту, світові тенденції. Користувачі зможуть знайомитися з брендами, реалізованими проектами та обирати серед кращих компаній, що надають послуги безпеки на українському ринку.

Нашому ринку давно не вистачало єдиної точки входу, – місця, де виробники, інсталятори, охоронні компанії та всі, хто зацікавлений в охоронних товарах / послугах, зможуть швидко і легко взаємодіяти. Цю проблему ми і вирішимо. Ласкаво просимо в Безпека.клуб!

Володимир Подуст, засновник Bezpeka.club

Як користуватися порталом

Наразі платформа запускається у форматі інформаційного порталу. На головній сторінці Bezpeka.club доступний блог із новинами, статтями та порадами щодо захисту вашої домівки або офісу та інші корисні матеріали. Окрім того, на порталі доступний календар подій, пов’язаних зі сферою.

У розділі “Компанії” зібрані компанії, що займаються продажем безпекових рішень або надають послуги з захисту. Якщо компанія хоче потрапити в цей каталог, їй потрібно зареєструватися, це безкоштовно. Користувачі також можуть ознайомитися з інформацією про Бренди виробників та залишити відгук.

Що далі?

Плани на розвиток у авторів проекту масштабні. Вже найближчим часом на порталі з’явиться великий розділ із вакансіями. Також можна буде публікувати на платформі кейси, що дозволить компаніям продемонструвати свої технології та продукти в дії.

Врешті решт, платформа також дозволить продавати товари і послуги – вже ведеться розробка власного маркетплейсу.

Проект Bezpeka.club розробляється в студії deco.agency.

Share
Написати коментар
loading...