Реклама

Telegram випустив оновлення: що з’явилося

Команда розробників популярного месенджера Telegram представила чергове значуще оновлення свого продукту. Нова версія під порядковим номером 5.4 вийшла одночасно на iOS і Android.
Čytaty latynkoju
Pixabay
Telegram випустив оновлення: що з’явилося
  1. Головна
  2. Новини
  3. Telegram випустив оновлення: що з’явилося
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0
Команда розробників популярного месенджера Telegram представила чергове значуще оновлення свого продукту. Нова версія під порядковим номером 5.4 вийшла одночасно на iOS і Android.

Автозапуск відео

Оновлення Telegram приносить автоматичне відтворення відео на обох платформах. Ролики будуть програватися без звуку, який можна ввімкнути натисненням кнопки гучності на смартфоні. Працюватиме як у Facebook та Instagram.

Щоб не надто витрачати цінний трафік, розробники Телеграму розширили налаштування автоматичного завантаження. Тепер ви можете дуже гнучко міняти параметри того, як завантажуються файли в залежності від їхнього типу, розміру та типу чату.

Автоматичне завантаження в різних країнах

Тепер телеграм, в залежності від країни перебування, буде намагатися підлаштовувати автоматичне завантаження картинок, відео та файлів. У країнах, де трафік дорогий, месенджер намагатиметься знизити якість завантажуваного контенту або взагалі не буде нічого вантажити. І навпаки – там, де користувачі насолоджуються великими дозволеними обсягами мобільного інтернету, все буде працювати швидко Виходити чи не виходити з застосунку?

Тепер, щоб очистити кеш, змінити телефон або додати новий акаунт, не треба виходити з застосунку.

 

Читайте також: Студія deco запускає телеграм-бота для швидкої доставки кави, шукає партнерів

Робота в кількох акаунтах

Ще одна велика зміна – можливість працювати з декількома обліковими записами одночасно. Функція, яка точно стане в нагоді SMM-менеджерам, що постійно працюють із багатьма акаунтами. Ця функція вже давно була доступна власникам Android-смартфонів, тепер же вона є і на iOS.

Максимально можна додати три облікових записи  – три мобільні номери. Між ними можна перемикатися без виходу з застосунку. При підключенні всіх акаунтів користувач буде отримувати сповіщення про повідомлення від кожного з них.

Читайте також: У Києві створили бота для оплати проїзду у міському транспорті: як користуватися

Оновлення Telegram версії 5.4 вже доступне для завантаження в офіційних магазинах Google Play і App Store. Якщо оновлення в магазині застосунків немає, трохи зачекайте – воно обов’язково стане доступним для вас пізніше.

Share
Написати коментар
loading...