Реклама

Google та Apple допомогли українським школярам зібрати кошти на участь в олімпіадах

Благодійний фонд Alumni Fund Ukraine/Фонд Випускників України зібрав 8 600 доларів на підтримку участі українських школярів та студентів у міжнародних олімпіадах.
Čytaty latynkoju
Google та Apple допомогли українським школярам зібрати кошти на участь в олімпіадах
  1. Головна
  2. Креатив
  3. Google та Apple допомогли українським школярам зібрати кошти на участь в олімпіадах
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0
Благодійний фонд Alumni Fund Ukraine/Фонд Випускників України зібрав 8 600 доларів на підтримку участі українських школярів та студентів у міжнародних олімпіадах.

Організація проводила двомісячну фандрейзингову кампанію через міжнародну мережу Benevity, яка дозволяє подвоювати донорські кошти.

Зібрати 8 600 доларів Alumni Fund Ukraine вдалося завдяки підтримці працівників швейцарського, американського, українського офісів Google, дублінського офісу Apple та механізму платформи, через яку проводили збір коштів.

Особливістю Benevity є те, що компанії, які долучилися до мережі, подвоюють донорські внески своїх працівників.

Організатори синхронізували дату початку збору коштів з міжнародним тижнем доброчинності, який тривав з 28 листопада по 5 грудня. У ці дні деякі компанії, які користуються Benevity, зокрема американська Apple, потроювали доброчинні вкладення своїх співробітників.

Зібрані кошти підуть на підтримку участі українських школярів та студентів у міжнародних математичних олімпіадах у співпраці з Богданом Рубльовим — відомим українським математиком, професором Київського Національного Університету ім. Тараса Шевченка, який вже багато років супроводжує українських студентів до перемог на цих змаганнях. Фонд планує допомагати учасникам, які пройшли відбір на національному рівні та мають необхідність у фінансуванні витрат на дорогу, проживання тощо. Організатори планують підтримати не тільки юних математиків, а й направити частину коштів на допомогу українській молоді на інших міжнародних змаганнях.

Ми бажаємо всіма силами підтримувати талановиту українську молодь у виступах на міжнародній арені та розвитку їх талантів, незважаючи на можливі фінансові труднощі. З іншого боку, для багатьох українців, які працюють у міжнародних компаніях, участь у таких фандрейзингових кампаніях — це теж чудова нагода підтримувати українську молодь та зв'язок з Україною. Тому, я вважаю, що ця кампанія — це справжній win-win

Надія Варгола, співзасновниця Alumni Fund Ukraine

Це вже не вперше Alumni Fund Ukraine збирає кошти за допомогою міжнародної мережі Benevity. У 2017 році вони проводили схожу кампанію для підтримки операційної діяльності Фонду Випускників України. Тоді організація зібрала 5 000 доларів.

Share
Написати коментар
loading...