Реклама

YouTube Kids в Україні: які можливості надає новий застосунок

Сьогодні в Україні запустили сервіс YouTube Kids. Розповідаємо, які можливості він має, і як почати ним користуватися.
Čytaty latynkoju
YouTube Kids в Україні: які можливості надає новий застосунок
  1. Головна
  2. Картки
  3. YouTube Kids в Україні: які можливості надає новий застосунок
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0
Сьогодні в Україні запустили сервіс YouTube Kids. Розповідаємо, які можливості він має, і як почати ним користуватися.

    Що це таке?

    YouTube Kids – це спеціальний застосунок від YouTube, де зібраний контент для дітей. Він безкоштовний і містить лише безпечні відеоролики, які можна дивитися дітям. Історія сервісу почалася у 2015 році, за цей час він став доступний вже в 60 країнах, а сьогодні до цього переліку додалася й Україна.

    На який вік розрахований сервіс та як їм користуватися?

    YouTube Kids підійде для дітей віком від 3 до 12 років. Для запуску застосунку вам знадобиться смартфон чи планшет на базі Android або iOS. Також ви можете ввімкнути застосунок дитині на екрані телевізора якщо він обладнаний Smart TV, або якщо у вас є ігрова консоль, Apple TV чи Chromecast.

    Після запуску застосунок запропонує вам налаштувати його під дитину, створивши їй профіль. Якщо у вас декілька дітей, профіль можна зробити кожній окремо. Доступні різні налаштування, як то трансляція на великий екран, підписка YouTube Premium, використання інтернету і офлайн-перегляд та інші. Розділ налаштувань доступний лише батькам і захищений таблицею множення. Для деяких операцій потрібно буде також ввести пароль вашого облікового запису на YouTube. Дитині обліковий запис, при тому, не потрібен.

    Що дитина може побачити на YouTube Kids?

    Доступно чотири розділи: Шоу, Музика, Навчання та Цікавинки. Алгоритм намагається підбирати контент під вік дитини. Після початку користування сервісом з’явиться також розділ Рекомендоване.

    У розділі Шоу знаходяться переважно мультсеріали, а от у Цікавинках зібрані найрізноманітніші відео – від мультфільмів до дитячого Євробачення чи роликів з талант-шоу. Навчальні відео допоможуть дитині зібрати паперовий літачок або навіть розкажуть як боротися з булінгом.

    Значна кількість контенту доступна українською мовою.

    Знаю, що YouTube заробляє на рекламі. Як це виглядає в YouTube Kids?

    Тут також показують рекламу. Але компанія запевняє: реклама проходить сувору модерацію, щоб не показати вашим дітям нічого некоректного. Так, у застосунку не буде реклами продуктів харчування чи напоїв, відеоігор чи реклами, яка не призначена для дітей молодше 12 років. Окрім того, з роликів нікуди не можна буде перейти: жодної клікабельної реклами.

    Якщо ж ви не хочете бачити рекламу взагалі, завжди є можливість придбати підписку YouTube Premium за 99₴/міс.

    Завантажуйте застосунок на Android чи iOS. Більше інформації можна знайти на офіційному сайті.

    Share
    Написати коментар
    loading...