Реклама

🥰 #МоваНаЧасі: дайджест матеріалів до Дня рідної мови

Соціальними мережами шириться флешмоб #МоваНаЧасі, до якого приєдналася вже навіть Уляна Супрун. У нашого видання мова на часі була завжди, тому хочемо нагадати вам про наші матеріали, пов'язані з мовою.
Čytaty latynkoju
🥰 #МоваНаЧасі: дайджест матеріалів до Дня рідної мови
  1. Головна
  2. Креатив
  3. 🥰 #МоваНаЧасі: дайджест матеріалів до Дня рідної мови
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0
Соціальними мережами шириться флешмоб #МоваНаЧасі, до якого приєдналася вже навіть Уляна Супрун. У нашого видання мова на часі була завжди, тому хочемо нагадати вам про наші матеріали, пов'язані з мовою.

?? Який ви Шевченко

Пропонуємо розпочати серфінг україномовним контентом з того, щоб визначити, який ви Кобзарь. В цьому вам допоможе наш тест.

Який ви Шевченко?

?? Українські телеграм-канали

Ми збирали цілих дві підбірки кращих українських телеграм-каналів. Сьогодні їх вже набагато більше, і напевно вже час відкривати нові зірки. Тож, поки ми шукаємо для вас нові канали, не забудьте підписатися на ці.

✉️ 14 україномовних Telegram-каналів для саморозвитку

? 22 українських Telegram-канали для щоденного читання

? Український YouTube

Наших ютуберів, які ведуть канали українською мовою, ще не дуже багато, але їм вже є що вам показати. До 14-річчя сервісу збирали цікаві україномовні ютуб-канали. Нагадуємо.

YouTube 14 років – підпишіться на ці україномовні канали

? Українські ігри

Нещодавно ми розповідали вам про ігри, які зроблені в Україні. Metro: Exodus вже вийшла і стала справжньою сенсацією, але, окрім неї, є ще багато крутих проєктів, які до того ж мають українську локалізацію.

Не Сталкером єдиним: ці ігри зробили в Україні, та ви про це не знали

А ще трохи раніше ми підбирали 20 ігор з українським перекладом. Сьогодні знижок на них поки немає, але підтримати розробників, які додають українську мову у свої ігри все ще має сенс.

20 україномовних ігор зі знижками в Steam

? Українські радіостанції, які ви не знайдете на хвилях FM

Українське онлайн-радіо теж розвивається досить швидко, і нові стандарти зв’язку ще більше прискорили процес. Ми зібрали українські онлайн-радіостанції, щоб вам було що слухати, де б ви не були:

Ловити онлайн-хвилю: 9 українських радіостанцій, яких немає в FM

✍? Як робити тексти українською без помилок

Ну, і врешті решт, якщо ви хочете не тільки споживати, але й робити свій внесок в збільшення кількості українського контенту, цей матеріал допоможе вам писати, перевіряти та редагувати українські тексти, щоб вони виходили грамотними та без помилок.

Як перевіряти та редагувати тексти українською мовою без помилокЯк перевіряти та редагувати тексти українською мовою без помилок

Share
Написати коментар
loading...