Реклама

7 ідей подарунків коханій людині, якщо вона живе в XXI столітті

Якщо ви більше не хочете дарувати китайські брелоки, плюшевих ведмедиків з Бангладеш, набори для гоління і шкарпетки з найближчого супермаркету, на часі задуматися, що принесе не лише радість від уваги коханої людини, але й стане у нагоді в побуті або на роботі. Ми зібрали кілька ідей кращих подарунків на День закоханих для тих, хто живе в XXI столітті.
Čytaty latynkoju
7 ідей подарунків коханій людині, якщо вона живе в XXI столітті
  1. Головна
  2. Історії
  3. 7 ідей подарунків коханій людині, якщо вона живе в XXI столітті
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0
Якщо ви більше не хочете дарувати китайські брелоки, плюшевих ведмедиків з Бангладеш, набори для гоління і шкарпетки з найближчого супермаркету, на часі задуматися, що принесе не лише радість від уваги коханої людини, але й стане у нагоді в побуті або на роботі. Ми зібрали кілька ідей кращих подарунків на День закоханих для тих, хто живе в XXI столітті.

Записна книжка – 1225₴

Матеріал має значення. Холодний метал або бездушний пластик – не найкращі джерела для натхнення, хіба що для кіберпанкових дистопій. Ідеї на серветці, коротка строка з ім’ям в записнику чи емоційні записи в щоденнику – речі, що не раз міняли цей світ. Подаруйте своїй половинці паперову записну книжку, якщо хочете пробудити в ній жагу до творчості. Наприклад, підприємці з української компанії Maneki Works роблять чудові блокноти з замінною паперовою серединою – щойно сторінки закінчаться, вийміть їх із обкладинки і вставте туди нові. Так можна не лише продовжувати користуватися улюбленою річчю, але і вберегти планету від зайвого сміття. Людина XXI століття опікується середовищем, у якому живе.

Оригінальний конструктор – від 110₴

Романтичний трамвайчик, солідний Родстер (900₴), брутальний байк (350₴) або практичний сейф (960₴) – зібрані з фанерних деталей моделі від UGears ще й рухомі, а деякі цілком можуть працювати за своїм призначенням. Наприклад, у сейфі, який закривається на кодовий замок, дійсно можна зберігати речі, як от записки від коханої/-ого. Збірка конструктора UGears створює якусь магічну атмосферу, і це чудовий привід провести більше часу разом за роботою над чимось цікавим.
UGears – мабуть, одна з найвідоміших в світі українських компаній, яка навіть співпрацює з Disney. Проектують і виготовляють їх у передмісті Києва, тож даруючи такий конструктор, ви також підтримуєте український стартап.

Робот-пилосос – 8499₴

Якщо відповідальність за прибирання домівки лежить на вашій половинці, він або вона точно зрадіє такому подарунку. Робот-пилосос – це прекрасний спосіб підтримувати чистоту в квартирі, не витрачаючи на це часу взагалі. Більшість роботів-пилососів, як от цей маленький друг від Xiaomi, мають застосунок для обох мобільних платформ і купу різних режимів, які допоможуть вам налаштувати прибирання так, як вам зручно.
А ще можна дати йому ім’я та годувати обгортками від цукерок. Головне, щоб він раптом не набув самосвідомості та не почав повстання машин. Тож ми б рекомендували вам почати дякувати йому за роботу. Про всяк випадок.

Розумний горщик для квітів – 3999₴

Замість зрізаних букетів, які в’януть вже наступного ранку, вже давно модно дарувати квіти в горщиках. Проте за квітами треба доглядати, але що як ваша кохана людина пропадає на роботі чи тусовках і просто не має на це часу? Подаруйте їй рослину в розумному горщику! Наприклад, Parrot Pot має чотири сенсори, які ведуть постійне спостереження за грунтом та навколишнім середовищем, повідомляючи вас про вологість, рівень добрив, температуру та освітленість. Система автополиву сама підтримуватиме необхідний рівень вологості, вам залишиться тільки поповнювати резервуар час від часу, що набагато простіше, ніж дотримуватися графіку поливу самотужки.

Розумна колонка-асистент – 3999₴

Як Google Home Mini може змінити вашу роботу, дозвілля та сон на краще

Ви мабуть не повірите як швидко розумні колонки-асистенти завойовують світ. Минулого року стало відомо, що вже 43 мільйони американців мають вдома такий девайс – і це лише за 2 роки. Але якщо більшість американців мають Amazon Echo, яка в першу чергу робить зручним користування сервісами компанії, то в Україні першим вибором буде Google Home – вона підтримує українську, а у вашому розпорядженні вся потуга пошукового гіганту. Встановлюйте будильники, запитуйте про останні новини, слухайте альбоми улюблених виконавців, перевіряйте затори та курси валют, робіть пошукові запити, транслюйте контент на великий екран – можливостей вистачає, і їх стає все більше. Ми вже оглядалиЯк Google Home Mini може змінити вашу роботу, дозвілля та сон на краще міні-версію Google Home минулого року, і за цей час вона стала тільки кращою.

Розумний настільний годинник – 4999₴

Якщо ви не готові пускати в своє сумісне життя третього – розумну колонку або робота-пилососа з планами захопити світ, розгляньте варіант розумного годинника. Цей девайс будитиме зранку, покаже сповіщення про непрочитані листи чи повідомлення, промотивує на великі звершення нагадуванням про кількість підписників на акаунтах, керуватиме іншими смарт-девайсами і взагалі зробить все, що йому скажуть. Це і більше, наприклад, вміє LaMetric – розумний годинник від ще одного успішного українського стартапу зі Львова Smart Atoms.

А ще він просто стильний.

Хард-гаманець для криптовалют – 2451₴


Чудовий подарунок для ентузіаста чи ентузіастки нової економіки – холодний гаманець для криптовалют. Ledger Nano S, наприклад, дозволяє захищати всі популярні криптовалюти на одному гаманці, включно з Bitcoin, Ethereum, Ripple, Litecoin та інші. З таким пристроєм ви зможете безпечно ХОДЛити ваші біткоїни стільки, скільки буде потрібно до того моменту, щоб на них можна було купити, наприклад, сімейне гніздечко.

Share
Написати коментар
loading...