Реклама

9 додатків для відеоблоґінґу в Instagram

Завжди мріяли підкорювати Instagram не фотоконтентом, а відеоісторіями? Ці додатки на вашому смартфоні допоможуть вам стати справжнім мобільним відеоблоґером та креативити без упину
Čytaty latynkoju
9 додатків для відеоблоґінґу в Instagram
  1. Головна
  2. Історії
  3. 9 додатків для відеоблоґінґу в Instagram
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0
Завжди мріяли підкорювати Instagram не фотоконтентом, а відеоісторіями? Ці додатки на вашому смартфоні допоможуть вам стати справжнім мобільним відеоблоґером та креативити без упину

Horizon

Простий у використанні відео-додаток, що має можливість повертати вертикальні відео до публікації для відображення горизонтального відео. Ідея полягає в тому, що багато аматорів раніше робили вертикальні записи за звичкою (і довгий час IGTV не було), а горизонтальне відео виділяється як трохи більш професійне. Horizon дає змогу записувати горизонтальне відео у форматі 2K. Тут є також 8 фільтрів та підтримка відео 60/120 кадрів на секунду. Використання Horizon не обмежується лише Instagram — ви можете легко завантажувати свої відео на YouTube, Facebook або інші платформи з відеоконтентом.

Boomerang

Додаток для створення GIF-ок та коротких відео. Для цього використовується серія з 10 знімків, змонтованих у ролик. Створений контент можна зберігати на телефоні або одразу завантажувати на свою сторінку в Instagram.

Anchor Video Maker

Версія для трансформації відеоконтенту в анімовані відеоролики. Додаток дає змогу розшифровувати англомовний текст у красиві ролики, які подобаються Insta-аудиторії. Корисне для маркетологів стартапів та проектів, котрі просувають контент в Instagram.

Читайте також: 7 українських Instagram-блогерів, на яких варто підписатися

Foodie

Корисний додаток для роботи з контентом, який спрямований на тематику кулінарії та фуд-блоґінґу. Він дає змогу генерувати ролики тривалістю до 60 сек. За допомогою фільтрів та налаштувань додаток робить картинку з продуктів чи процесу приготування їжі яскравішою та «смачнішою». Ресторатори, фуд-блоґери, постачальники продуктів можуть бути користувачами цього додатку.

Hyperlapse

Додаток із технологією стабілізації картинки в разі, якщо у вас немає штативу для відеозйомки. Hyperlapse використовували вже низка великих брендів, таких як Taco Bell, Mountain Dew, Footlocker. Може використовуватися для публікації відео «з-за лаштунків» вашого бізнесу. Рекомендований для усіх, хто розвиває електронну комерцію та передачі атмосфери залаштункової роботи — крім того, відео можна прискорювати в 40 разів.

Apple Clips

Сервіс з’явився у квітні 2017 року. Це нативний додаток від Apple. Короткі відео можна записувати та редагувати із використанням графіки, фільтрів, заставок, субтитрів та можливості додавати розпізнавання облич. Готові кліпи можна зберігати в телефоні та публікувати у соцмережі.

Читайте також: SMM для парафіян: Український священик опанував Instagram

FilmoraGo

Відеоредактор для мобільного відео, який теж має текст, графіку, теми для відео. Додатково можна придбати платні теми, фільтри та розширені можливості для доповнення відеоконтенту.

Quik

Раніше цей додаток називався Replay, а згодом його придбала та перейменувала компанія GoPro. Для швидкого кишенькового редагування відео «на ходу» цей додаток підходить щонайкраще. Загалом для оформлення коротких роликів доступні 24 різних стилів, текст та музика.

Читайте також: Як громадській організації використати менеджмент, SMM та безкоштовний піар — поради з Pro Bono Week

Fastory

На платформі Product Hunt2 українські розробки отримали престижну премію від Product Hunt цей додаток називали «аналогом Canva для Instagram». Ви можете редагувати та оформлювати відеоконтент зі свого смартфону з мінімальним знанням дизайну та відеомонтажу.  Спочатку у відеоредакторі ви обираєте анімацію, додаєте відеоролики та логотип. А далі після публікації контенту ви можете вивантажити контент у Snapchat, Instagram чи одразу до обох соціальних мереж.

Share
Написати коментар
loading...