Реклама

15 сервісів для планування, комунікації та менеджменту задач в офісі

Самої лише дисципліни, сили волі та звички все планувати замало, аби стати ефективним менеджером. На допомогу в офісі прийдуть сервіси та додатки, щоденне використання яких зробить вашу роботу суттєво результативнішою. Розповідаємо про них детальніше
Čytaty latynkoju
15 сервісів для планування, комунікації та менеджменту задач в офісі
  1. Головна
  2. Історії
  3. 15 сервісів для планування, комунікації та менеджменту задач в офісі
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0
Самої лише дисципліни, сили волі та звички все планувати замало, аби стати ефективним менеджером. На допомогу в офісі прийдуть сервіси та додатки, щоденне використання яких зробить вашу роботу суттєво результативнішою. Розповідаємо про них детальніше

Спілкування в офісі та поза ним

Будь-яка спільна робота в офісі чи за його межами починається з налагодження комунікації з колегами, партнерами та фрілансерами чи замовниками. Перша частина добірки сервісів — про ті додатки, які допоможуть отримати максимум від ділового спілкування.

ADDAPPT

Addappt спрощує керування контактами. Коли ваші ділові контакти, друзі та родина оновлюють свою контактну інформацію, зміни автоматично поширюються на ваш телефон, якщо ваші контакти також використовують цей додаток. Ви також можете організувати свою книгу контактів, розбивши усіх осіб на групи — та надсилати повідомлення за допомогою програми.

FUZE

Fuze — програма для відеоконференцій. У ній можна проводити онлайн-зустрічі для всіх пристроїв і операційних систем, включаючи iPad і планшети на Android. Сервіс пропонує відео високої чіткості та чіткий звук, і його легко налаштувати та завантажити.

PUSHOVER

Pushover надсилає поштові повідомлення на будь-який смартфон і організовує повідомлення та сповіщення з пристроїв в одному загальному просторі. Ви можете надсилати 7,5 тис повідомлень щомісяця безкоштовно і отримувати необмежену кількість повідомлень на пристроях Android та iOS і настільних комп’ютерах.

SLACK

Платформа Slack добре відома в ролі корпоративного месенджера. З її допомогою ви можете організувати розмови своєї команди в окремих приватних або публічних каналах або надіслати пряме повідомлення іншим учасникам чату. Додаток також дозволяє легко перетягувати та передавати зображення, PDF-файли та інші документи безпосередньо в чаті. Він автоматично індексує та архівує будь-які повідомлення, сповіщення або файли, і не обмежується кількістю користувачів, які може додати ваш бізнес (щоправда, у платних акаунтах).

Читайте також: Еволюція месенджерів — коротка історія індустрії повідомлень за минулі 40 років

SKYPE

Попри те, що на ринку вже є чимало месенджерів та платформ для відеоспілкування з кращими параметрами, Skype продовжує бути доволі популярним інструментом для внутрішньокорпоративного та міжофісного спілкування. Ним можна скористатися для відео- чи голосового виклику будь-кому у світі; зібрати до 25 осіб разом на дзвінок; передавати відео, фотографії та файли будь-якого розміру. Також ви маєте змогу поділитися екраном комп’ютера та надсилати текстові або голосові повідомлення. Skype також можна використовувати на пристроях з популярним смарт-помічником Amazon Alexa.

Тайм-менеджмент у офісі

Один із найцінніших ресурсів бізнесу — це час. Тож сервіси, які допомагають планувати та ефективно використовувати час на роботі та вдома, користуються неабияким попитом.

RESCUETIME

RescueTime автоматично відстежує час, витрачений на програми та сайти, і надсилає вам докладні звіти на основі вашої діяльності. Сервіс надає точну картину того, як ви провели свій день. Ви можете встановлювати сповіщення, щоби знати, коли ви витратили певну кількість часу на діяльність, наприклад, соціальні мережі або читання новин. Після цього вмикається автоматичне блокування сайтів, що вас занадто відволікають. Сервіс працює для Mac, PC, Android і Linux.

MY MINUTES

Якщо ви виявите, що не можете залишатися зосередженими на своїх найважливіших завданнях або витрачаєте занадто багато часу на Facebook — My Minutes може допомогти вам залишатися сфокусованими на по-справжньому важливих завданнях протягом дня. Програма доступна лише для пристроїв iPhone.

OMNIFOCUS

OmniFocus — особистий менеджер завдань, який дозволяє створювати проекти та завдання та організовувати їх у списки. OmniFocus синхронізує всі дані між вашими пристроями і працює з iPhone, iPads, Mac та Apple Watch.

Читайте також: Піти у відпустку правильно: що слід врахувати

TRIPIT

TripIt консолідує ваші плани щодо поїздки в єдиний майстер-маршрут, до якого ви можете отримати доступ в будь-який час і на будь-якому пристрої, незалежно від сайту, який ви використовуєте для купівлі квитків. Користувачі пересилають всі свої поїздки електронною поштою TripIt, і додаток бере всі дані звідти. Ви також можете перевірити час відправлення та затримки рейсів, знайти напрямки до аеропорту та переглянути звіти про погоду.

Планування та делегування завдань

Самотужки з усіма задачами в офісіс не впоратися. Тож активно делегуйте — а сервіси, що подані нижче, вам у цьому допоможуть.

ASANA

Шукаєте спосіб суттєво покращити делегування та контроль задач у офісі? Тоді зверніть увагу на Asana. Веб-додаток і мобільний додаток дають змогу переглядати всі завдання та проекти, а також стежити за ходом роботи на дошці Asana. Також команда зможе обмінюватися нотатками, завантажувати файли та спілкуватися, не покладаючись на електронну пошту. Asana також інтегрується з Диском Google і Dropbox для збереження файлів, а зі Slack — для публікації оновлень по проекту в окремому каналі.

PROVEN

Proven допомагає організувати пошук кадрів, дозволяючи розміщувати списки вакансій на декількох дошках роботи в 1 клік. Ви також можете сортувати десятки відповідей із додатків за лічені хвилини; класифікувати заявників між списками тих, кому треба відмовити, та тими, хто підходять на вашу вакансію. Є також нагадування щодо повторних співбесід чи продовження роботи з кандидатами.

BOXMEUP

Boxmeup підійде для тих, у кого в офісі є значний архів із документів чи речей у коробках. Цей сервіс організовує та відстежує ваші пакети, контейнери та інші об’ємні елементи зберігання. Програма дозволяє друкувати належні етикетки з QR-кодами, які можна сканувати за допомогою телефону, щоб отримати доступ до списку елементів у кожному контейнері в будь-який час.

Читайте також: 7 помилок в культурі, які допускають стартапи

EVERNOTE

Evernote — чи не найвідоміший з додатків для збереження ваших нотаток. Ви можете зберігати та обмінюватися своїми особистими та діловими списками завдань, нагадуваннями та нотатками на мобільних та настільних пристроях. Evernote доступний на пристроях Windows, Mac, iOS й Android.

TRELLO

Trello — легка у використанні програма управління проектами, яка відстежує робочий процес вашої команди. Кожна карта, яку ви створюєте в Trello, представляє завдання або конкретний проект. Можна додати учасників, коментарі, вкладення, контрольні списки, строки виконання, етикетки та наклейки, щоби зробити картки якомога більш описовими. Коли ви змінюєте картку, Trello повідомляє кожного члена електронною поштою та на мобільних пристроях про ці зміни.

KANBANFLOW

KanbanFlow допоможе менеджерам призначати завдання, завантажувати документи та файлові вкладення, розкладати заплановані терміни та візуалізувати загальний робочий процес. Дошка канбан розділена на колонки, щоби дати вам огляд поточної робочої ситуації. Також можна розділити завдання на підзадачі, щоб легше відстежувати прогрес, а також виконувати фільтрування завдань. Це дасть змогу переглядати лише ті задачі, які призначені вам або комусь конкретному з учасників у вашій команді.

Share
Написати коментар
loading...