Реклама

Бренд #UkraineNOW презентували у низці столиць країн ЄС

За підтримки Міністерства інформаційної політики України відбулася промо-акція столицями Польщі, Німеччини та Чехії — «Ukraine NOW: Eurotour»
Čytaty latynkoju
Бренд #UkraineNOW презентували у низці столиць країн ЄС
  1. Головна
  2. Креатив
  3. Бренд #UkraineNOW презентували у низці столиць країн ЄС
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0
За підтримки Міністерства інформаційної політики України відбулася промо-акція столицями Польщі, Німеччини та Чехії — «Ukraine NOW: Eurotour»

Як інформує Урядовий портал, команда проекту на двоповерховому брендованому автобусі «Ukraine NOW» відвідала Варшаву, Берлін та Прагу, де мешканці та гості цих міст мали змогу за допомогою технології віртуальної реальності відвідати наймальовничіші куточки України і побачити її краєвиди з висоти пташиного польоту. А на згадку про Україну та участь в акції, учасникам інтерактиву презентували брендовані еко-сумки Ukraine NOW та книги про Україну під назвою «Made in Ukraine, Мандрівка та Travel Guide».

Що варто знати про бренд #UkraineNOW

Державний секретар Міністерства інформаційної політики Артем Біденко зауважив, що одним із важливих завдань туру була також популяризація української мови на туристичних маршрутах Європи: «Нам вдалося перенести в Україну тих європейців, які ніколи не бували в нашій країні. Люди змогли відчути красу нашої землі, і багато хто був вражений настільки, що висловив бажання неодмінно приїхати сюди».

За інформацією Міністерства інформполітики, над розробкою бренда працювали майже рік. Було створено кілька варіантів концепцій промоції України, які показали 6 фокус-групам у Великій Британії, Німеччині та Польщі. У результаті урядова комісія визнала переможцем варіант бренду Ukraine Now, створений українським рекламним агентством Banda Agency, яке у 2017 році створило для УкраїниСтиль Євробачення-2017 приніс Україні другу нагороду Red Dot Design логотип пісенного конкурсу «Євробачення».

Як інформує видання «Українська Правда», міжнародне дослідження показало, що у людей в світі Україна асоціюється з трьома речами — революцією, корупцією та війною. Щоби змінити це ставлення, агенція Banda має намірВсе буде Ukraine NOW — Кабмін та Banda Agency створили бренд України продемонструвати, що «Україна – відкрита, сучасна країна, де відбувається все найцікавіше саме зараз». На переконання представників агенства, слово «зараз» дуже важливе для країни сьогодні, бо саме тепер Україна змінюється і стає «тією країною, яку всі люблять». Жовтий колір у рекламному слогані підкреслює головний меседж – зараз, синій – це символ чогось нового, важливого, що привертає увагу.

Share
Написати коментар
loading...