Реклама

Google представив додаток для малювання у браузері

Компанія Google анонсувала вихід додатка для малювання в браузері — Chrome Canvas. Про це повідомляє The Verge
Čytaty latynkoju
Google представив додаток для малювання у браузері
  1. Головна
  2. Креатив
  3. Google представив додаток для малювання у браузері
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0
Компанія Google анонсувала вихід додатка для малювання в браузері — Chrome Canvas. Про це повідомляє The Verge

Google випустив  веб-додаток під назвою Chrome Canvas, який дозволяє створювати швидкі нариси, які автоматично зберігаються в профілі користувача Google через Chrome Unboxed.

Як працює розробка від Google

В повідомленні йдеться, що Chrome Canvas вперше з’явився як додаток в останній збірці Chrome OS Dev, але тепер він доступний в будь-якому браузері, що підтримує WebAssembly, наприклад Firefox.

Chrome Canvas — дуже простий редактор для малювання, в ньому немає ніяких особливих функцій. Свого роду редактор для начерків, які потрібно терміново зробити на комп’ютері. У розпорядженні користувача олівець, маркер ручка, крейда, палітра кольорів і ластик. Всі зроблені малюнки зберігаються в призначеному для користувача облікового запису Google. Завершений можна експортувати як файл PNG або відкрити нарисна своєму телефоні і навпаки.

Особливість Chrome Canvas у відсутності необхідності завантажувати сторонні програми. Редактор доступний за адресою canvas.apps.chrome. При цьому він запускається не тільки з Chrome, а й з інших браузерів, на кшталт Opera і Firefox. Головне, щоб браузер мав підтримку WebAssembly.

Нагадаємо, названоНазвано найпопулярніші Google-запити українців за 2018 рік найпопулярніші Google-запити українців за 2018 рік.

Share
Написати коментар
loading...