Реклама

Vodafone підключає Україну до глобальної IoT-платформи

Vodafone запропонує своїм клієнтам в Україні IoT-рішення на базі глобальної IoT-платформи Vodafone. Компанія уклала договір про співпрацю в галузі інтернету речей (IoT) у Лондоні
Čytaty latynkoju
Vodafone підключає Україну до глобальної IoT-платформи
  1. Головна
  2. Новини
  3. Vodafone підключає Україну до глобальної IoT-платформи
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0
Vodafone запропонує своїм клієнтам в Україні IoT-рішення на базі глобальної IoT-платформи Vodafone. Компанія уклала договір про співпрацю в галузі інтернету речей (IoT) у Лондоні

Як інформує компанія, Vodafone є найбільшим постачальником IoT-рішень у світі та визнаним світовим лідером в галузі М2М-рішень за результатами глобального звіту Magic Quadrant, підготовленого компанією Gartner. Сьогодні IoT-платформа Vodafone забезпечує 77 млн підключень у всьому світі. Загалом Vodafone має близько 80 проектів на базі IoT-рішень у 27 країнах світу: від США до Південної Кореї і Нової Зеландії, від Нідерландів до Південної Африки.

Що запропонує нова платформа від Vodafone

Тепер українські клієнти Vodafone отримають доступ до світової платформи, щоб системно і централізовано керувати IoT-рішеннями в своїх компаніях. На практиці це дасть можливість використовувати IoT-продукти, перевірені сотнями компаній по всьому світу, і через онлайн-інтерфейс самостійно управляти SIM-картами, підключеними пристроями та сервісами, проводити діагностику SIM-карт і підключень, а також отримувати звітність про роботу послуг в режимі реального часу.

Наводимо тези Ольги Устинової, генеральної директорки Vodafone Україна: «Глобальна експертиза Vodafone із впровадження технологій і послуг для бізнесу на світовому рівні, дозволить нам запропонувати власні IoT-рішення нашим українським клієнтам, а також відкриє нові можливості для українських розробників, допоможе поліпшити ефективність українських компаній за допомогою провідних світових IoT-продуктів, а також надасть імпульс для розвитку української IoT-екосистеми».

У мобільного оператора називають IoT одним із ключових напрямків для Vodafone, розвиток якого в Україні став можливим із запуском 4G у липні 2018 року. IoT (Internet of Things – інтернет речей) – це інтернет-мережа для взаємодії різних пристроїв, таких як датчики, сенсори. Все відбувається без участі людини. IoT можна застосовувати в будь-якій сфері, де є процеси, які можуть бути автоматизовані та можуть виконуватися без участі людини. IoT-рішення дозволяють віддалено відслідковувати стан об’єктів і збирати дані для їх подальшого аналізу. Vodafone реалізує IoT-проекти в різних сферах: E-Health, Smart City, розумні вимірювання, розумний будинок та інші. Рішенням для розвитку IoT є створення окремої бездротової мережі – Narrow-Band IoT або NB-IoT. Це найсучасніша технологія передачі даних в світі, яка використовується виключно для інтернету речей (IoT) і відрізняється низьким енергоспоживанням. Пріоритетом для мережі NB-IoT є безперебійна передача даних.

Раніше ми інформувалиKyivstar, lifecell та Vodafone підтвердили готовність працювати в умовах воєнного стану про те, як українські мобільні оператори відреагували на запровадження воєнного стану.

Share
Написати коментар
loading...