Реклама

10 мобільних додатків, щоби спланувати подорож на зимові свята

Незабаром зимові свята, канікули в дітей та міні-відпустки на роботі. Тож редакція Na chasi склала добірку мобільних додатків, які спростять життя усім, хто планує зимову подорож
Čytaty latynkoju
10 мобільних додатків, щоби спланувати подорож на зимові свята
  1. Головна
  2. Історії
  3. 10 мобільних додатків, щоби спланувати подорож на зимові свята
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0
Незабаром зимові свята, канікули в дітей та міні-відпустки на роботі. Тож редакція Na chasi склала добірку мобільних додатків, які спростять життя усім, хто планує зимову подорож

Зараз для мандрівників існує безліч різних сервісів, які допомагають повністю спланувати подорож: від вибору напрямку до пошуку кав’ярень і безкоштовного Wi-Fi вже у місті, до якого ви вирушаєте. Зібрали 10 корисних застосунків для тих, хто вирушає в дорогу.

Skyscanner

Цей додаток допомагає з пошуком дешевих авіаквитків, готелів та прокату авто. Він порівнює ціни на сайтах авіакомпаній, агентств та відсортовує рейси за ціною. Мандрівнику залишається тільки забронювати дешевший варіант. Перевагою можна вважати режим «Скрізь», в якому пропонується список найдоступніших рейсів з найближчого аеропорту. Доступний в App Store та Google Play.

TripAdvisor

Безкоштовний застосунок досить зручний в користуванні. В ньому можна знайти корисні поради від друзів і експертів у сфері туризму, на яких ви підписані. Тут також можна переглядати відгуки і фотографії від мандрівників, забронювати екскурсії, прочитати рекомендації про ресторани і багато іншого. Доступний в App Store та Google Play.

Momondo

Ще один безкоштовний помічник, який допоможе з моніторингом авіаквитків та готелів. У календарі цін є можливість побачити, в які дні переліт коштуватиме найдешевше. Окрім основних функцій, є «область для пошуку готелів». Якщо людина точно знає, в якому районі хоче поселитися, вона може намалювати область будь-якої форми на карті за допомогою функції «Виділити на карті», і сервіс покаже готелі тільки в межах її кордонів. Доступний в Google Play та App Store.

Booking.com

Додаток від найпопулярнішого сервісу з бронювання готелів по всьому світу. Сервіс пропонує варіанти розміщення в готелях, мотелях, хостелах та інших видах житла для відпусток, вікендів та відряджень. Доступний в App Store та Google Play.

Airbnb

Найбільший в світі сервіс по оренді житла для подорожей: кімнати, квартири, будинки. Пропонує понад 4 млн варіантів у сотнях міст. Цікаво, що забронювати можна «враження»: взяти участь в організованих місцевими гідами культурних заходах та соціальних проектах. Доступний App Store та Google Play.

Couchsurfing

Читайте також: 12 речей, яких вчать подорожі

Відомий сервіс для спілкування і пошуку ночівлі у місцевих жителів по всьому світу. Мандрівники знаходять людей, які готові їх прихистити у своєму будинку чи квартирі. По суті це дружня мережа, де бекпекери знаходять друзів-однодумців. Доступний в App Store та Google Play.

Maps.me

Вдома перед поїздкою завантажуєте потрібні карти і вже на місці користуєтеся ними в режимі офлайн: прокладаєте маршрути, шукаєте об’єкти на мапі. Увімкнувши геолокацію, слідуйте за кружечком, він приведе вас до кінцевого пункту. Також можна робити закладки улюблених місць. Доступний в App Store та Google Play.

Citymapper

Якщо Google Maps це універсальний додаток, яке стане в нагоді мандрівникові в будь-якій точці планети, то Citymapper принесе користь відвідувачам великих міст. У ньому є докладні маршрути різних видів громадського транспорту, добре промальовані карти велосипедних доріжок, сервіс повідомлення про затори тощо. Сервіс інтегрований з Uber, а також містить повнішу інформацію про визначні пам’ятки та громадські заклади у порівнянні з Google Maps. Доступний у App Store та Google Play.

Uber

Безкоштовний додаток для пошуку, виклику і оплати таксі або приватних водіїв у всьому світі. Оплати поїздку можна карткою, Google Pay або готівкою. Доступний в App Store та Google Play.

BlaBlaCar

Cервіс пошуку попутників та база водіїв, які готові підвезти потрібним маршрутом. Тут часто можна знайти найдешевший спосіб дістатися до місця призначення. Доступний у App Store та Google Play.

Share
Написати коментар
loading...