Реклама

На «1+1» запустили благодійний марафон до Дня Святого Миколая

До Дня Святого Миколая у «Сніданку з 1+1» на аукціон виставлять зіркові лоти для дітей. Серед подарунків — зустріч із роботом Софією та екстремальне кермування автомобілем із Дмитром Комаровим
Čytaty latynkoju
На «1+1» запустили благодійний марафон до Дня Святого Миколая
  1. Головна
  2. Креатив
  3. На «1+1» запустили благодійний марафон до Дня Святого Миколая
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0
До Дня Святого Миколая у «Сніданку з 1+1» на аукціон виставлять зіркові лоти для дітей. Серед подарунків — зустріч із роботом Софією та екстремальне кермування автомобілем із Дмитром Комаровим

У день Святого Миколая, у середу 19 грудня, традиційно весь прямий ефір «Сніданку з 1+1» стане благодійним марафоном. Команда ранкового шоу разом з проектом «Здійсни мрію» закликають українців долучитися до акції та допомогти зібрати кошти на здійснення мрій дітей, які зараз боряться за своє життя.

Які лоти готують для дітей

Святковий випуск разом з Русланом Сенічкіним та Людмилою Барбір проведуть ведуча ТСН Лідія Таран та її донька Василіна. Починаючи з 6.30 і до 9.30 вони презентують ексклюзивні лоти, а торги триватимуть цілий день до 19.00 на сторінці «Сніданку» у Facebook. Переможцем стане той, хто запропонує найбільшу суму і перерахує її на рахунок благодійного фонду «Ти не один».

Кожен бажаючий може позмагатися за особисті зустрічі із учасниками «Танців з зірками»: Іраклі Макацарія складе компанію під час тест-драйву нової моделі автомобілю Tesla, Павло Вишняков запросить знятися у детективному серіалі каналу «2+2» — «Опер за викликом», а Денис Берінчик проведе для переможця персональне тренування із боксу.

Як зазначають у медіагрупі, серед лотів також знайомство зі світовим мотиваційним спікером Ніком Вуйчичем, урок екстремального кермування автомобілем із мандрівником та ведучим «Світу навиворіт» Дмитром Комаровим; а також можливість опинитись за лаштунками «Жіночого кварталу» і познайомитись з Оленою Кравець. Один із щасливчиків зможе отримати сертифікат на зустріч із роботом Софією від венчурного інвестора Марка Гінзбурга.

Свої лоти також нададуть Володимир Зеленський, Дмитро Шуров, MONATIK, Катя Осадча, Влад Яма, Ольга Навроцька, Камалія та інші. Крім того, глядачі «Сніданку» можуть придбати подарунки та подорожі і таким чином допомогти діткам з проекту «Здійсни мрію». Наприклад, мережа «Цитрус»Мережа магазинів «Цитрус» обирає амбасадорів для тестування ґаджетів виставляє на аукціон набір сучасних гаджетів від Apple – телефон, планшет, ноутбук, годинник, а авіакомпанія МАУ пропонує три квитки у бізнес-клас в обраному напрямку на будь-який прямий рейс, наприклад Нью-Йорк чи Бангкок.

Під час святкового ефіру до студії «Сніданку з 1+1» завітає популярний гурт «Время и Стекло», а також співак Дмитро Шуров із сином Левом. Крім того, глядачі побачать історії мрій дітей, які чекають на своїх чарівників, почують свіжі подробиці арт-марафону #моядитячамрія, а також дізнаються, коли відбудеться запуск Променю мрій до зірок.

Як допомагають важкохворим дітям

Проект «Здійсни мрію» був заснований у 2016 році, основною метою якого було виконання мрій тяжкохворих дітей, що дає їм внутрішні сили боротися зі страшною недугою. У процесі реалізації проекту виявилася негативна тенденція у згасанні здатності мріяти в українських дітей. У 2018 році команда провела соціологічне дослідження, організатори проекту вкоренилися у своїх спостереженнях і прийняли рішення розширити свою діяльність на всіх дітей України і спільно з благодійністю проводити ще і просвітницьку роботу для привернення уваги громадськості до проблеми.

Нагадаємо, раніше ми публікувалиДопомога при народженні дитини за пару кліків — інструкція для майбутніх батьків інструкцію для майбутніх батьків про отримання допомоги від держави за допомогою електронних сервісів.

Share
Написати коментар
loading...