Реклама

Intertop запустить в Україні новий спортивний бренд

Intertop офіційно виводить в Україну новий бренд – The North Face, повідомляє RAU.  Перші монобрендові торгові точки американського бренду outdoor-одягу, взуття та спорядження компанія відкриє на початку 2019 року
Čytaty latynkoju
Intertop запустить в Україні новий спортивний бренд
  1. Головна
  2. Креатив
  3. Intertop запустить в Україні новий спортивний бренд
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0
Intertop офіційно виводить в Україну новий бренд – The North Face, повідомляє RAU.  Перші монобрендові торгові точки американського бренду outdoor-одягу, взуття та спорядження компанія відкриє на початку 2019 року

В кінці 2018 року портфель одного з провідних продавців одягу України Intertop Ukraine поповнився сильним outdoor-брендом –The North Face. З початку наступного року Intertop представлятиме торгову марку в країні і вже готується до відкриття нових магазинів.

Що відомо про американську торгову марку

В бліц-інтерв’ю RAU маркетинг-директор Intertop Ukraine Валерія Толочина розповіла, що The North Face пропонує технологічно просунуті продукти, призначені як для досвідчених альпіністів і спортсменів, так і для любителів відпочинку на природі. Історія бренду почалася в 1966 році, з відкриття магазина в Сан-Франциско, і стала революцією в області виробництва та торгівлі outdoor-спорядженням. Зараз він пропонує технологічні колекції одягу, взуття, спорядження для активного відпочинку й аксесуари.

Цільова аудиторія, за словами Валерії Толочиної, досить широка: від професійних спортсменів, для яких критично важливі технології та інновації, до любителів активного відпочинку та шанувальників стилю casual:

«Саме тому The North Face входить в топ-3 найбільш продаваних outdoor-брендів практично в кожній з країн Європи. А в США в ньому ходять всі, навіть голлівудські зірки або президенти», — розповідає вона.

Про ціновий сегмент бренду

Як каже маркетинг-директор Intertop Ukraine, зараз в колекції «Осінь-Зима-2018» представлені шапки від 899 грн, футболки від 999 грн, светри від 1499 грн, куртки від 3699 грн і взуття від 2199 грн. «При цьому в продукта найвища якість, а все інновації тестують як у власних лабораторіях, так і спортсменами в експедиціях по всьому світу», — говорить Толочина.

– З 1 січня 2019 року Intertop Ukraine стає ексклюзивним дистриб’ютором The North Face в Україні. Крім роздрібної торгівлі, відкриття мульти- і монобрендових магазинів, а також онлайн-торгівлі, договір передбачає розвиток оптового каналу продажів. Зараз колекція одягу, взуття та аксесуарів The North Face доступна онлайн на intertop.ua, а також в офлайн-магазинах Intertop. Відкриття перших монобрендових магазинів заплановане на початок 2019 року.

Де з’являються магазини та в якому форматі

За словами маркетинг-директора, з першої ж поставки стартували онлайн-продажі всього асортименту, з можливістю доставки по всій Україні. Крім того, частина колекції вже доступна в мультибрендових магазинах Intertop – взуття, одяг і аксесуари. Для цієї частини асортименту працює сценарій «резерв».

Нагадаємо, раніше ми писалиАмериканський бренд Polo Ralph Lauren відкриває магазини у Києві про відкриття у Києві американського бренду Polo Ralph Lauren.

Share
Написати коментар
loading...