Реклама

Українська пенсіонерка — у ТОП-100 впливових жінок від BBC

Українка Лариса Михальцова, яка живе в селі Калинівка Миколаївської області, увійшла до сотні найвпливовіших і надихаючих жінок за версією BBC. 66-річна жінка  викладає гру на баяні, але популярність їй принесла модельна кар'єра
Čytaty latynkoju
Українська пенсіонерка — у ТОП-100 впливових жінок від BBC
  1. Головна
  2. Креатив
  3. Українська пенсіонерка — у ТОП-100 впливових жінок від BBC
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0
Українка Лариса Михальцова, яка живе в селі Калинівка Миколаївської області, увійшла до сотні найвпливовіших і надихаючих жінок за версією BBC. 66-річна жінка  викладає гру на баяні, але популярність їй принесла модельна кар'єра

Власний список жінок, які надихають, ВВС укладає щороку. Цьогоріч до нього увійшли панянки віком від 15 до 94 років з більш ніж 60 країн світу. Серед обраних — світові лідерки, правозахисниці, дослідниці та звичайні люди, які захоплені своєю справою. Далі розповімо про те, як українці вдалося посісти 59 сходинку цього рейтингу і стати стати об’єктом уваги багатьох українських ЗМІ.

Що варто знати про українку

Жінка живе в селі Калинівка у Миколаївській області і все життя працює в музичній школі. В 63 роки почала працювати моделлю.

Вперше Ларису помітили, коли вона грала на баяні в ресторані. Її виступ побачили представники місцевого глянцевого журналу та запропонували взяти участь у фотосесії. Знімки потрапили до засновника модельного агентство для людей зрілого віку Oldushka Ігоря Гавара.

З тих пір викладачка встигла з’явитися на обкладинці журналу для професійних перукарів «Долорес» і пройтися по подіуму у Франкфурті. Перші фото українки були зроблені з баяном. В інтерв’ю виданню «НВ» вона розповіла, що прагнула таким чином привернути увагу до свого улюбленого інструменту:

«Перші фотографії були зроблені Миколою Яковлєвим, йому великий уклін, що він мене побачив саме такою. А баян я сама запропонувала, бо він став не надто популярним інструментом, і мені хотілося вбити двох зайців: прорекламувати і себе, і свій улюблений інструмент. На той час я була з червоним Weltmeister, зараз у мене Юпітер — це інструмент мрії, з яким я не розлучаюся».

За словами Лариси Михальцової, в свої 66 років вона важить 55 кг при зрості 175 см і має майже класичні модельні параметри: 90-65-90.

«Всі жінки когось наслідують, з когось беруть приклад. А у мене були свої ідеали, на які я намагалася рівнятися. Це і Софія Ковалевська, і Майя Плісецька, і Галина Вишневська, і зараз Кармен Делль`Орефіче, з якої мене порівнюють. І таких жінок в світі багато, і коли читаєш про них і чуєш, це надихає тебе на якісь дії, на працю, на пошук. І дає сили жити і творити», — розповіла вона.

Головна перешкода для кар’єри в моделінгу зараз — життя в селі, далеко від потенційних замовників. Залишати рідну Калинівку жінка не хоче, але з нетерпінням чекає кожного нового пропозиції. В Калинівці вона веде домашнє господарство: доглядає за курми та вирощує овочі. А також займається спортом та щоденно практикується у грі на улюбленому музичному інструменті.

Українська пенсіонерка — у ТОП-100 впливових жінок від BBCУкраїнська пенсіонерка — у ТОП-100 впливових жінок від BBCУкраїнська пенсіонерка — у ТОП-100 впливових жінок від BBCУкраїнська пенсіонерка — у ТОП-100 впливових жінок від BBCУкраїнська пенсіонерка — у ТОП-100 впливових жінок від BBC

До слова,  раніше ми писалиУкраїнка потрапила до переліку талановитих фотографів за версією Adobe про українку, яка потрапила до переліку талановитих фотографів за версією Adobe.

Share
Написати коментар
loading...