Реклама

Книги майже оптом: Які українські видавництва проводять «Чорну П’ятницю»

Яким би сильним не було ваше цундоку, вдома чи в офісі завжди можна знайти декілька вільних кутків для нових книжок. Саме для тих, хто купує книжки стосами, Чорна П'ятниця — привід заощадити і зібрати одразу все-все-все. Український Інститут Книги зібрав усі знижки разом — а ми розкажемо вам про них
Čytaty latynkoju
Книги майже оптом: Які українські видавництва проводять «Чорну П’ятницю»
  1. Головна
  2. Історії
  3. Книги майже оптом: Які українські видавництва проводять «Чорну П’ятницю»
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0
Яким би сильним не було ваше цундоку, вдома чи в офісі завжди можна знайти декілька вільних кутків для нових книжок. Саме для тих, хто купує книжки стосами, Чорна П'ятниця — привід заощадити і зібрати одразу все-все-все. Український Інститут Книги зібрав усі знижки разом — а ми розкажемо вам про них

Чорна П’ятниця — привід закупитися новорічними подарунками для всіх друзів, рідних і для себе. Переконані: ви мрієте не лише про новий смартфон чи ноутбук. Українські видавництва суттєво виросли за якістю перекладів та авторських книжок за 3-4 минулих роки. Саме тому на часі долучити до переліку куплених подарунків хоча би 2 книжки (так, на справжньому папері та в обкладинці — ми знаємо, що ви фанатієте від Kindle(Р)еволюція книг: Що надалі чекає на книжковий бізнес Amazon, але все-таки).

Український Інститут Книги зібрав цьогорічні видавничі знижки — вибір є на будь-який смак.

Півціни у Yakaboo

Інтернет-книгарня Yakaboo підготувала масштабні знижки на Чорну П’ятницю: від -20% до -50% на понад 15 000 книжок. Знижки діють на купівлю товарів на сайті магазину. В акції беруть участь 85 видавництв. Окрім художньої, дитячої, навчальної та бізнес літератури, знижки діятимуть на подарункові видання й книги іноземними мовами. Магазин також пропонує знижки до -33% на скетчбуки, дитячі іграшки, конструктори та настільні ігри. Акція діятиме не один день, а цілих чотири — з 22 по 25 листопада.

Знижки на все у «Фоліо»

На сайті видавництва читачів чекає знижка 25% на всі позиції та безкоштовна доставка при замовленні від 250 гривень. Акція діятиме з 21 по 25 листопада.

Від 40% до 60% у «Наш Формат»

Видавництво “Наш Формат” пропонує 60% знижки на свої книжки, а 40% — на книжки інших видавництв.

Також Український Інститут Книги рекомендує звернути увагу на акцію «”Чорна книжка” у “Чорну п`ятницю”». Читачі зможуть обрати секретну книжку — одну з випадково обраних книжок видавництва. У акції бере участь 99 книжок. Ціна такої таємної покупки — 99 грн. Період знижок діятиме з 22 по 25 листопада у інтернет-магазині та книгарні за адресою м. Київ, вул. Алли Горської, 5.

До 30% у «Комубук»

Видавництво «Комубук» продаватиме свої книжки зі знижками 25-30%, а також робитиме безкоштовну доставку, якщо сума замовлення перевищуватиме 500 грн. Акція триватиме кілька днів — з 23 по 25 листопада.

До 50% в «Асса»

Видавництво «Асса» пропонує придбати книжки зі знижкою до 50%. Акція діятиме з 23 по 25 листопада.

50% в «П'яному Кораблі»

Видавництво «П’яний корабель» знижує вартість на всі свої книжки на півціни! Щоб отримати 50% знижки, потрібно заповнити анкету. Акція триватиме з 23 по 26 листопада.

До 55% у «Навчальна книга — Богдан»

У видавництві «Навчальна книга — Богдан» період знижок вже розпочався. Організатори обіцяють знижки до 55%, акція діє на сайті видавництва. Розпродаж триватиме до 25 листопада.

До 30% у Pabulum

Видавництво Pabulum дає знижку 30% на всі свої книжки. Акція діє на сайті та в офісі Litosvita. Центр літературної освіти (м. Київ, вул. Межигірська, 21, ст.м. Контрактова площа). Знижки діятимуть лише протягом 23 листопада.

Півціни в «Основи»

Видавництво «Основи» робить 50% знижки майже на все. Знижки не діють на книжки, які коштують менше 80 гривень, а мерч (продукція з символікою) можна купити лише з 20% знижкою. Розпродаж діє лише на книжки в офісі у м. Києві (контакти знайдете тут) і лише в п’ятницю, 23 листопада.

Третина знижок від «Маміно»

Це видавництво робить 30 % знижки на свої книжки. Замовляти потрібно або на сайті, або через соцмережі. Акція триватиме з 22 по 24 листопада.

Півціни та промокод Discursus

Discursus протягом трьох днів продаватиме свої книжки за півціни. Але знижку отримає лише той, хто введе промо-код «ЧОРНА_ЧОРНЯВКА» при завершенні замовлення. Акція діятиме лише на сайті. Розпродаж триватиме з 22 по 24 листопада.

20% знижки на «ВЦ Академія»

«Видавничий центр “Академія”» пропонує читачам знижку 20% на всю лінійку видань для підлітків та юнацтва, а також на серію белетристики для дорослих «Ім’я». Замовляти потрібно на сайті. Акція триватиме з 23 по 25 листопада.

Знижки на книги заздалегідь від Book24.ua

Онлайн-магазин Book24.ua проводить акцію для учасників заходу «Black friday від Book24.ua». Всі учасники заходу  отримають посилання на знижки на книжки улюбленних видавництв вже 21 листопада. Наприклад, книжки видавництва BookChef будуть продаватися з 40% знижкою. Акція триватиме тиждень, з 21 по 28 листопада.

Третина у «Видавництві Анетти Антоненко»

На сайті видавництва діятиме 30% знижки на видання 2018 року, а книжки 2014-2017 років можна буде придбати за півціни. Проте зверніть увагу, що усі замовлення мають бути оплачені під час розпродажу, а функція самовивозу буде недоступна. Безкоштовна доставка діятиме на замовлення від 500 грн. Акція триватиме з 23 по 25 листопада.

До чверті — у «Видавництво 21», «Чорні вівці», Meridian Czernowitz

На книжки цих трьох видавництв на сайті «Видавництва 21» знижки варіюватимуться від 5% до 25%. Знижка надаватиметься в залежності від ціни на книгу — від найдешевшої до найдорожчої (більша ціна на книжку — більша знижка):

  • на першу книжку — 5%
  • на другу — 10%
  • на третю — 15%
  • на четверту — 20%
  • на п’яту, найдорожчу — 25%.

Поза акцією лишаться ті книжки, що перебувають у постійному розпродажі по 20 грн, і ті, які вже йдуть зі знижкою 10%. Розпродаж триватиме з 23 по 25 листопада.

Читайте також: Одразу 2 українські дитячі книги визнано найкращими у світі

Половина ціни у «Нора-друк»

«Нора-друк» пропонує знижку 50% при замовленні від 200 грн на всі позиції (за винятком акційних товарів). Також кожному до книжки котик у подарунок. Жартуємо 🙂 Але котика з вулиці забрати додому можете, холодно ж бо! Акція триватиме лише 23 листопада.

-20% у «Рідна мова»

Усі книжки на сайті видавництва можна буде замовити зі знижкою 20%. Акція триватиме з 23 по 25 листопада.

Половина у «Комора»

У видавництві «Комора» діють знижки до 50% на всі книжки. Замовлення можна зробити на сайті видавництва, або ж завітати в офіс (м. Київ, метро Лівобережна, вул. Є. Сверстюка, 19, оф. 1102.) Акція триває з 19 по 25 листопада.

До -45% на дитячі книги у «Читаріум»

У харківському книжковому клубі «Читаріум» діятиме знижка до 45% на дитячі книжки. Акція триватиме з 23 по 25 листопада.

«КСД» із загадковими знижками

Деталі поки не розголошуються, але запастися грошима рекомендуємо. Посилання на сайт тут.

Третина на книги в офісі ArtHuss

Видавництво “ArtHuss” пропонує 23 листопада купити книжки зі знижкою 30%, прийшовши до них в офіс за адресою м. Київ, вул. Шахтарська, 5. А потім обіцяють каву й екскурсію. На замовлення на сайті знижка не поширюється.

До -75% в «Апріорі»

Чи не найбільші знижки у нашій підбірці. Видавництво пропонує знижки 20-75% на свої книжки. Акція триває весь тиждень — з 19 по 25 листопада.

До -60% у Vivat

“Vivat” пропонує до 60% знижки на дитячу, прикладну, подарункову та кулінарну літературу протягом 23-25 листопада. Замовлення має бути здійснене на сайті видавництва. Організатори попереджають, що додаткові знижки постійних клієнтів, промо-коди та будь які інші знижки не сумуються з акційними. А також кажуть, що термін доставки може бути трохи змінений — охочих купити книжки у ці дні буде багато.

Мережа книгарень «Є»

По всій мережі книгарні “Є” у 13 містах протягом одного дня — 23 листопада —буде діяти знижка на весь асортимент товарів. Адреси усіх книгарень можна знайти тут.

Приходьте 30-го: відкладені знижки у книгарні «Смолоскип»

«Українська книгарня “Смолоскип”» за адресою вул. Межигірська, 21, м. Київ та сайт інтернет-книгарні «Смолоскип і компанія» пропонують 50% знижки на книжки видавництва. Акція не поширюється на видання: Микола Хвильовий «Повне зібрання творів у 5 тт.», Вальчишен, Охотін «Виграти вибори»; Дробаха «Українські таємниці Франції». Знижки будуть дійсними лише 30 листопада. Усі книжки, замовлені під час акції на сайті інтернет-книгарні доставляють тільки через «Нову Пошту» чи «Укрпошту». Опція самовивозу на період розпродажу недоступна.

Читайте також: Маленька книга дрібних моментів щастя

Інші знижки

  • Страшні знижки у «Видавництві Жупанського»: Видавництво обіцяє знижки до 50%, а акція в онлайн-крамниці триватиме з 23 по 25 листопада.
  • Знакові знижки у видавництві «Дух і літера»: Видавництво поділилося списком книжок, які беруть участь у акції, вже з актуальними цінами на 23-24 листопада. Дивіться книжки за посиланням.
  • Тиждень знижок мрії від «КМ-Букс»: З 19 по 23 листопада на сайті КМ-Букс відбувається великий розпродаж. Вартість всіх наявних в продажу видань знижено на 10%, 20%, 30% та 50%. На всі інші видання, які є в продажу і не увійшли до акційних розділів діє знижка 20%.
  • Фонтан знижок у «Фонтані казок»: На сайті видавництва можна буде придбати книжки зі знижками до 50%. Перелік книжок зі знижками з’явиться на сторінці акції на сайті у розділі «Акції» . Триватиме розпродаж з 22 по 24 листопада.
  • Слизькі знижки від «Лютої справи»: Акція у видавництві триває аж до 30 листопада. Знижки коливатимуться від 10 до 25%.
  • Книжки за знижкою і кава у «Моїй книжковій полиці»: Київська книгарня-кав’ярня обіцяє у п’ятницю, 23 листопада, знижки 25% тим, хто не має фірмової картки, а 30% знижки для тих, хто має, у магазинах. Контакти крамниць можна подивитися тут.
  • Всі свої зі знижкою від «Легенди»: Книжки цього видавництва можна отримати із 20% знижкою, замовивши на сайті. Триватиме розпродаж з 22 по 24 листопада. Усі замовлення будуть відправлені до 1 грудня.
  • Біло-червона п’ятниця у Видавничому центрі «12»: Дві книжки («Пригоди Даші й Тіні» Вікторії Надикто та «Тридцять перший меридіан» Євгенії Пірог) за 222 грн. А купуючи книжок «Видавничого центру “12”» на суму понад 1 тис грн, ще й отримуєте додаткову знижку 15%.

Share
Написати коментар
loading...