Реклама

Україна і Китай обговорять нові авіарейси між країнами

У найближчі дні авіаційні адміністрації КНР і України мають обговорити розширення авіаційного сполучення між двома країнами. Про це повідомляє ЦТС
Čytaty latynkoju
Україна і Китай обговорять нові авіарейси між країнами
  1. Головна
  2. Місто
  3. Україна і Китай обговорять нові авіарейси між країнами
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0
У найближчі дні авіаційні адміністрації КНР і України мають обговорити розширення авіаційного сполучення між двома країнами. Про це повідомляє ЦТС

Як сказав представник посольства КНР, найближчим часом МАУ має намір відкрити авіарейси в нові міста Китаю. Проте конкретні напрямки поки не озвучили. Зараз МАУ літає на регулярній основі з Києва до Пекіна.

Хронологія домовленостей між країнами

На «Українському форумі Шовкового шляху 2018» виконавчий директор Української асоціації Шовкового шляху Ірина Никорак розповіла, що на наступному тижні в Україні будуть присутні представники Авіаційної адміністрації Китаю для переговорного процесу. Обговорюються нові авіасполучення. При цьому, про які саме потенційних напрямках може йти мова, вона не уточнила.

Кількома днями раніше в колонці на ЦТС заступник міністра інфраструктури України Віктор Довгань написав, що українська делегація в Китаї на початку листопада запропонувала китайській стороні запустити рейси між КНР і Україною китайському авіаперевізнику — авіакомпанії Air China.

«Пропозицію китайським авіаперевізникам, а саме Air China, здійснювати прямі рейси до Києва з Пекіна і Шанхая зустріли досить позитивно», — сказав Довгань.

У вересні торгпред посольства КНР в Україні Лю Дзюнь повідомив кореспонденту ЦТС, що авіакомпанія «Міжнародні авіалінії України» вивчає можливість розширення своєї маршрутної мережі польотів в Китай. Він уточнив, що мова йде не тільки про анонсовані раніше чартерні польоти української авіакомпанії до китайського міста Санья, що на острові Хайнань. За словами Лю Дзюн, розглядаються інші напрямки, крім Хайнань.

Нагадаємо, китайська компанія реалізуєКитайська компанія реалізує проект «Безпечне місто» у Миколаєві проект «Безпечне місто» у Миколаєві.

Share
Написати коментар
loading...