Реклама

ВДНГ незабаром запускає новий сезон «Зимової Країни»

8 грудня 2018-го в Києві вчетверте розпочне свою роботу святковий парк розваг «Зимова Країна на ВДНГ». Проект розширить свої кордони, пропонуючи нові концепцію та розваги, кажуть організатори
Čytaty latynkoju
ВДНГ незабаром запускає новий сезон «Зимової Країни»
  1. Головна
  2. Креатив
  3. ВДНГ незабаром запускає новий сезон «Зимової Країни»
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0
8 грудня 2018-го в Києві вчетверте розпочне свою роботу святковий парк розваг «Зимова Країна на ВДНГ». Проект розширить свої кордони, пропонуючи нові концепцію та розваги, кажуть організатори

Парк розваг «Зимова Країна на ВДНГ» працюватиме на вулиці Академіка Глушкова, 1, вже четвертий сезон поспіль. 2017 року за зиму ВДНГ прийняв понад 530 тис гостей, що зробило його однією з найпопулярніших святкових локацій в Україні. 

Якою буде «Зимова Країна» цього сезону

Зустрічати гостей «Зимової Країни на ВДНГ» планують фотозоною на вході до парку. Її унікальність полягатиме в тому, що з якого боку гості ВДНГ не підійшли б до цифр Нового Року — 2019, вони завжди складатимуться у вірному порядку. Традиційна святкова ілюмінація — на ялинках, колонах павільйонів та вхідних воротах, на ковзанці та у зоні фудкорту. Територію біля останнього буде прикрашена в українському стилі. Тут розмістять великі гостинні вінки, прикрашені гірляндами та українськими стрічками. Фонтани перетворяться на казковий ліс, який слугуватиме фотозонами.

Марина Матросова, арт-директор ВДНГ, зазначила: «Традиції — головна тема цьогорічного свята зими на ВДНГ.  У парку це буде помітно всюди. Його концепцію та всі зимові локації, що буде розташовано на території «Зимової Країни на ВДНГ», наша команда розробляла, надихаючись історією та духом українського Різдва. Головним символом стануть солом’яні «павучки». Це – обереги, якими українці багато століть прикрашали свої домівки та яких дарували один одному на свята. Під час святкових майстер-класів сучасні родини зможуть відродити давню традицію їх колективного плетіння з соломи».

Серед нових розважальних локацій, що з’являться на ВДНГ цього року — міська резиденція всесвітньо відомої фабрики ялинкових прикрас «Клавдієво». Цю фабрику було засновано під Києвом ще в 1948 році. Зараз це — найбільший виробник новорічної продукції у Східній Європі. Він продовжує традиції майстерності виготовлення скляних ялинкових іграшок.

У ВДНГ поділилися програмою заходів у парку розваг «Зимова Країна»Раніше побачити, як виготовляють такі іграшки, можна було лише безпосередньо під час екскурсії на фабрику. Відтепер усі технології їх виробництва буде презентовано у другому павільйоні ВДНГ. Тут можна буде не лише відвідати виставку іграшок, а й спробувати виготовити прикрасу власноруч. У павільйоні також діятиме постійна ярмарка-продаж клавдієвських прикрас і майже ювелірна експозиція новорічного містечка у мініатюрі.

Цього року ми знову розширили територію розваг, додавши на карту парку декілька нових цікавих локацій. Головна мета, яку ми ставили перед собою — однаково цікаво та весело повинно бути усім: і малим, і дорослим. Саме тому майже кожну зону розваг можна відвідати усією родиною. Адже Новий рік та Різдво — це традиційно сімейні свята. А ми мріємо, щоб для киян стало приємною традицією проводити свої вихідні, канікули або свята всією родиною саме на ВДНГ

Євген Мушкін, генеральний директор ВДНГ

Які ще розваги пропонує Зимовий парк

Ще однією цікавою оновленою локацією стане вже відомий гостям «Замок крижаних скульптур». Цього сезону тут оселяться казкові герої з мультфільмів української анімаційної студії «Анімаград», яка входить до складу FILM.UA Group: чарівна душа лiсу Мавка і її коханий Лукаш, мавчин друг Котожабик Квусь, Водяник та Лісовик, кмітлива Ескімоска та її друзі, мандрівний артист Руслан та його наречена  — донька київського князя Міла, веселий Хом’як Вінницький і безліч інших казкових істот. Усі — виготовлені з льоду на повний зріст та максимально реалістичні.

Прем’єрою сезону обіцяє стати нова новорічна казка від режисерів-постановників Костянтина Томільченка та Олександра Братковського «Winterra. Легенда казкового краю». Підготував до Новорічних свят нові вистави і володар гран-прі міжнародних фестивалів та премії «Київська Пектораль» Київський театр маріонеток. Тут чекатимуть на відвідувачів від 3 років.

У ВДНГ поділилися програмою заходів у парку розваг «Зимова Країна»Експозиція «Льодовиковий період» перенесе гостей ВДНГ у минуле на 10 тис років. Локація познайомить з найбільшими та найцікавішими мешканцями планети, що населяли Землю на самому початку життя. А от поринути у майбутнє можна буде у магічному світі 3D-проекцій та голограм у новому квест-павільйоні «Дім інтерактивних пригод». Кожна його кімната буде поєднувати реквізит, звукові ефекти, світло та гру справжніх акторів.

Смачно годувати гостей «Зимової Країни», як і минулого року, обіцяють «Баварський Двір», Hayloft Ukrainian BBQ Restaurant, кафе «Точка ВДНГ» та традиційний вуличний фудкорт. Дізнатися подробиці про розклад роботи можна на сайті ВДНГ. Парк зимових розваг розпочне роботу 8 грудня 2018-го, сезон триватиме до 10 березня 2019 року.

Раніше ми публікували інтерв’юЄвген Мушкін, ВДНГ: «Всі труднощі пов’язані лише зі складною історією Експоцентру» з керівником ВДНГ Євгеном Мушкіним.

Share
Написати коментар
loading...