Реклама

UberEats почав тестувати сервіс в Києві

Сервіс доставки їжі від Uber повернувся до переговорів про співпрацю з ресторанами. Як повідомяє Retailers, компанія пропонує великим мережам комісію в 25%, якщо вони підключаться до початку запуску UberEats
Čytaty latynkoju
UberEats почав тестувати сервіс в Києві
  1. Головна
  2. Місто
  3. UberEats почав тестувати сервіс в Києві
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0
Сервіс доставки їжі від Uber повернувся до переговорів про співпрацю з ресторанами. Як повідомяє Retailers, компанія пропонує великим мережам комісію в 25%, якщо вони підключаться до початку запуску UberEats

Як розповів виданню один з учасників ринку, сервіс активізувався після запуску Glovo і вже почав возити замовлення в тестовому режимі.

Що відомо про тестування UberEats

За словами технічного директора мережі піцерій Mamamia! Сергія Чайки, який спілкувався з представниками UberEats, сервіс почав возити замовлення без комісії для ресторану в тестовому режимі. Як каже, компанія отримала лист від UberEats про співпрацю, в якому говорилося про те, що UberEats запускається на початку 2019 року. Тому до кінця грудня підписують контракти з усіма ресторанами, завантажують меню і фото страв до додатка. Для великих мереж — таких, як Mamamia, — які підключаються до запуску, пропонували комісію 25% на довгострокове співробітництво і 20% на випробувальний місяць за умови підключення 5 і більше закладів. Проте компанія директора мережі піцерій Mamamia! відмовилася від співпраці.

Видання Retailers наводить приклади і інших компаній, до яких зверталися UberEats. У прес-службі Uber в Україні не підтвердили, але і не спростували інформацію про тестування сервісу, а також про умови співпраці з ресторанами. Лише відповіли, що у компанії немає конкретних планів по запуску UberEats в Києві, пише Retailers, та нагадує, що UberEats проводив перемовини з ресторанами в травні 2018-го. За підключення до сервісу закладам пропонували 40% комісії від суми замовлення.

«UberEats обов’язковою умовою ставить комісію з кожного ресторану. Відповідно, багато ресторанів не погодилися, через що сервіс ніяк не може запуститися в Україні», — говорить Сергій Чайка і прогнозує, що на момент запуску UberEats в Києві у його конкурента Glovo вже буде напрацьована база клієнтів, статистика і дані роботи, які необхідні ресторанам для прийняття рішення про співпрацю.

До слова, що таке Uber Eats і навіщо він киянам — розбиралисяЩо таке Uber Eats і навіщо він киянам в матеріалі Na chasi.

Share
Написати коментар
loading...