Реклама

У Польщі відбудеться триденний Східноєвропейський бізнес-форум

20-22 листопада 2018 року у Вроцлаві відбудеться масштабний Східноєвропейський бізнес-форум. Головною темою триденного ділового заходу буде відкриття та розвиток бізнесу в Польщі, інформують організатори
Čytaty latynkoju
У Польщі відбудеться триденний Східноєвропейський бізнес-форум
  1. Головна
  2. Креатив
  3. У Польщі відбудеться триденний Східноєвропейський бізнес-форум
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0
20-22 листопада 2018 року у Вроцлаві відбудеться масштабний Східноєвропейський бізнес-форум. Головною темою триденного ділового заходу буде відкриття та розвиток бізнесу в Польщі, інформують організатори

Програма Східноєвропейського бізнес-форуму розроблена для підприємців і менеджерів, які планують масштабувати наявний або відкрити новий бізнес на території Польщі та ЄС. Форум орієнтовано на представників компаній Східної Європи та Середньої Азії.

Що запропонує форум учасникам 

На учасників форуму чекають доповіді та воркшопи від представників провідних польських компаній. Також передбачено зустрічі зі спільнотою підприємців-іммігрантів, Business Speed Dating, панельні дискусії та багато іншого. Основною цільовою аудиторією є ті, хто:

  • планує почати свій бізнес у Польщі;
  • розширює поточний бізнес, розглядає Польщу як цільовий ринок і прагне краще зрозуміти правила гри на польській бізнес-арені;
  • створює власну франшизу, яку планує продавати в Польщі; або придбав франшизу і розглядає ринок Польщі як цільовий;
  • має власний технологічний стартап;
  • планує релокейт до Польщі в ролі найманого співробітника компанії.

Якою буде програма

Перший день форуму складається з двох тематичних блоків: «Як відкрити бізнес у Польщі» й «Умови ведення бізнесу». В рамках першого блоку Ольга Зеркаль, співзасновник Ewigol Consulting, дасть покрокову інструкцію відкриття бізнесу в Польщі. Також відбудуться воркшопи з питань оподаткування та бухгалтерії, легалізації, безпеки праці та стандартизації товарів і послуг у Польщі та Європі. Другий блок буде присвячено огляду банків і специфіці відкриття банківського рахунку, кредитам, лізингу та страхуванню для бізнесу та співробітників у Польщі.

У другий день мова піде про експорт і франчайзинг у Польщі. Учасники дізнаються, з чого почати експорт до Польщі, про стратегії виходу на польський ринок і крос-культурні особливості роботи із зарубіжними партнерами. 

Третій день форуму присвячений просуванню бізнесу. Спікери розкажуть про маркетинг-стратегії для стартапів і малого та середнього бізнесу. Також у завершальний день форуму відбудеться дискусійна панель «У які галузі варто інвестувати в Польщі?», на якій виступлять експерти компаній GoldenMark, OVB, агентства з розвитку Агломерації Вроцлава (ARAW) та інші. Офіційні мови СЄБФ-2018 англійська, польська.

Раніше ми повідомлялиПід час Blockchain Summit Kyiv розкажуть про ризики переходу в криптографію про ключову подію цією осені в світі криптовалют, що відбудеться у Києві.

Share
Написати коментар
loading...