Реклама

Українці отримали нагороду «Агенція року» від світової премії Red Dot

Українська агенція Banda вже раніше отримувала окремі нагороди Red Dot Design Award, а тепер була визнана найкращою агенцією року, інформує AIN.UA
Čytaty latynkoju
Українці отримали нагороду «Агенція року» від світової премії Red Dot
  1. Головна
  2. Креатив
  3. Українці отримали нагороду «Агенція року» від світової премії Red Dot
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0
Українська агенція Banda вже раніше отримувала окремі нагороди Red Dot Design Award, а тепер була визнана найкращою агенцією року, інформує AIN.UA

«Агентство року» — щорічна нагорода в рамках премії Red Dot, яка вручається одній компанії за видатні успіхи в сфері дизайну. У різні роки нагороду отримували BBDO, Leo Burnett Deutschland, beetroot та інші відомі агенції планети. Цьогоріч нагороду отримала українська агенція BandaBanda Agency отримала ще шість нагород Red Dot.

Як реагує агенція на цю нагороду

«Про таку перемогу ми навіть і не мріяли. Отримати просто нагороду Red Dot – це вже велике досягнення. Отримати їх більше всіх у світі та стати агентством року – це просто неймовірно. Загалом, в це складно повірити, і нам самим потрібен час, щоби це усвідомити. Ми бачимо, як стрімко розвивається останніми роками креативна індустрія в Україні. Ми дуже раді спостерігати, як швидко ростуть люди в агентстві, як вони все краще і краще вирішують складні завдання. І як клієнти в Україні стають все більш сміливими і вимогливими до рівня дизайну. Наша велика мета – зробити креативність значущою в Україні. Ми віримо, що чим більше компаній, організацій, державних органів будуть використовувати творчі рішення, тим більших результатів вони досягнуть. І тоді економіка України почне стрімко зростати. Ми ж, українці, неймовірно талановиті, і це те, що ми можемо сьогодні сміливо продемонструвати всьому світу, — так прокоментував перемогу засновник агенції Павло ВржещБрендинг Євробачення отримав «Каннського Лева» для видання AIN.UA.

Ця нагорода являє собою перехідний кубок. До того ж, на виставці дизайну в рамках Red Dot агенція Banda отримає окрему тематичну зону. За підсумками 2018 року одразу 7 проектів цієї агенції стали володарями премії Red Dot. Серед нагороджених — брендинг Ukraine NowВсе буде Ukraine NOW — Кабмін та Banda Agency створили бренд України, зміни концепції брендів OKKO, Comfy та низки інших.

Share
Написати коментар
loading...