Реклама

В Україні відкриють найбільший спортивний outlet

Перший аутлет швейцарського бренду Intersport в Україні відкриється вже 27 жовтня 2018-го у столичному ТЦ Епіцентр на Берковецькій, 6-В, повідомляє RAU
Čytaty latynkoju
В Україні відкриють найбільший спортивний outlet
  1. Головна
  2. Креатив
  3. В Україні відкриють найбільший спортивний outlet
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0
Перший аутлет швейцарського бренду Intersport в Україні відкриється вже 27 жовтня 2018-го у столичному ТЦ Епіцентр на Берковецькій, 6-В, повідомляє RAU

Мережа магазинів спортивних товарів Intersport відкриє в Києві аутлет. Він розміститься на площі 2,8 тис кв. м і запропонує своїм покупцям товари з постійними знижками до -60%. Якщо новий формат матиме успіх, ритейлер планує відкривати й інші аутлет-магазини в Україні.

Що відомо про відкриття

Як зазначила директор «Intersport Україна» Юлія Максименко, аутлет Intersport на Берковецькій стане найбільшим магазином спорттоварів дисконтного формату в Україні. Асортимент буде сформований із спортивного одягу і взуття попередніх колекцій, які будуть продаватися зі знижками до 60%. У магазині представлять брендові речі та власні торгові марки Intersport. Продукцію минулих сезонів планують викуповувати у постачальників великими партіями. За словами Максименко, це дасть змогу, запропонувати покупцям кращу ціну на спортивну продукцію.

В коментарі RAU директор департаменту маркетингу компанії Лаура Лапіна сказала, що в новому аутлеті акцент зроблять на спортивному взутті. У той же час, асортимент одягу в торговій точці буде відсортований за розмірами, щоб покупцеві було легше знайти потрібні речі. Також  крім спортивного одягу і взуття можна буде знайти спортінвентар зі знижкою від 10% на весь асортимент.

Про бренд Intersport

Цей швейцарський бренд був виведений на український ринок в 2016 році компанією Епіцентр К. Менш ніж за два роки компанія зуміла розширити мережу до 23 торговельних точок в країні. За інформацією RAU,  Intersport також планує відкриття торгового об’єкта в столичному ЦУМ. Площа торгової точки в ЦУМ становитиме 1,4 тис кв. м. У цілому до кінця 2018 року компанія мала намір відкрити близько 5 торгових точок. Частина з них вже почала роботу.

До слова, відповідно до нового звіту від JLL, на який посилається Chainstoreage та RAU, учасники американського ринку електронної комерції планують відкритиE-commerce йде офлайн: до 850 магазинів у світі — прогноз JLL 850 магазинів в найближчі 5 років.

Share
Написати коментар
loading...