Реклама

Зірки Голівуду стануть продюсерами стрічки українця

Бред Пітт і Даррен Аронофскі спродюсують фільм українського режисера, передає Variety
Čytaty latynkoju
Зірки Голівуду стануть продюсерами стрічки українця
  1. Головна
  2. Кіно і серіали
  3. Зірки Голівуду стануть продюсерами стрічки українця
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0
Бред Пітт і Даррен Аронофскі спродюсують фільм українського режисера, передає Variety

Український режисер Мирослав Слабошпицький зніме фільм «Тигр» за книгою канадського журналіста Джона Вейлланта. Продюсером стрічки стануть компанії режисера Даррена Аронофскі Protozoa і актора Бреда Пітта Plan B.

Що відомо про фільм 

Focus Features придбав права на екранізацію книги в 2010 році. Спочатку передбачалося, що режисером стане Даррен Аронофскі, а Бред Пітт зіграє в ньому головну роль. Однак Аронофскі та Пітт вирішили виступити продюсерами, а режисером став українець.

Тривалий час фільм був у підвішеному стані, але нещодавня презентація змусила студію та продюсерів задуматися про початок її виробництва. Події книги відбуваються на Сибірській рівнині, де люди ввірвалися в середовище проживання амурських тигрів, і один тигр дає відсіч непроханим гостям. А люди відкривають на нього полювання.

 Мирослав Слабошпицький – український режисер, найбільш відомий за  коротким метром «Глухота» і «Ядерні відходи», а також стрічкою «Плем’я», прем’єра якої відбулася в 2014 році на Каннському фестивалі.

До речі, якщо полюбляєте красиве еротичне кіно, заглядайте в нашу добірку7 гарячих класичних фільмів для перегляду на вихідних  7 гарячих фільмів для перегляду на вихідних.

Share
Написати коментар
loading...