Реклама

Скаути з «Пласту» зібрали 1,2 млн грн на «Спільнокошті»

Кампанія, що тривала декілька місяців, успішно завершилася 17 жовтня 2018 року. Метою, яку ставили керівники «Пласту» на платформі «Спільнокошт» було зібрати 1 млн грн
Čytaty latynkoju
Скаути з «Пласту» зібрали 1,2 млн грн на «Спільнокошті»
  1. Головна
  2. Креатив
  3. Скаути з «Пласту» зібрали 1,2 млн грн на «Спільнокошті»
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0
Кампанія, що тривала декілька місяців, успішно завершилася 17 жовтня 2018 року. Метою, яку ставили керівники «Пласту» на платформі «Спільнокошт» було зібрати 1 млн грн

«Україні потрібно перейти від хаотичних змін до сталого розвитку. Пласт вже протягом 106 років є середовищем, де виховується українська молодь, яка брала і бере на себе відповідальність за майбутнє на кожному етапі нашої історії. У той же час, ми розуміємо, що нас не так багато, аби масштабно працювати над розвитком України», — зазначали ініціатори збору коштів на сторінці кампанії на «Спільнокошті».

На що підуть зібрані на «Спільнокошті» внески

Як зауважують автори кампанії, «Пласт» є найбільшою скаутською організацією в нашій державі і налічує 8 тис пластунів у 137 осередках по всій Україні. Для того аби надалі зростати і більше впливати на сталий розвиток України, організація потребує якісного управління , налагодження процесів залучення, навчання та розвитку волонтерів; потребує професійного та більш ефективного підходу до роботи з молоддю. Саме тому зібрані кошти підуть на низку нових напрямків роботи організації.

Протягом 2018—2019 років організація прагне збільшити охоплення цільової аудиторії «Пласту» в 3 млн осіб (17-25 років, 30-35 років) через соціальні мережі, зустрічі лідерів думки з молоддю по усій Україні PlasTalks та створити власний мобільний додаток PlastApp для швидкої інтеграції молоді в пластове середовище. Також метою є розвиток локальних центрів організації в обласних містах зі створенням щонайменше 5 нових осередків в рік в кожній з них. В першу чергу це будуть Херсон, Чернігів (з 0 до 150 пластунів), Миколаїв, Суми, Кропивницький, Запоріжжя (з 8 до 200 пластунів), Одеса (з 37 до 300 пластунів), а також створення нових об’єднань у таких містах, як Краматорськ, Маріуполь, Сєвєродонецьк, Слов’янськ, Авдіївка, Бахмут.

Раніше ми повідомлялиІсторія «Пласту» з’явилася у вигляді Facebook-сторінки про появу історії «Пласту» у вигляді Facebook-сторінки із ключовими подіями та персоналіями цієї скаутської організації.

Share
Написати коментар
loading...