Реклама

«Укрпошта» стала міжнародним митним брокером

Головна пошта країни отримала ліцензію митно-брокерської діяльності – відтепер компанія може надавати послуги митного оформлення для експортерів та імпортерів
Čytaty latynkoju
«Укрпошта» стала міжнародним митним брокером
  1. Головна
  2. Креатив
  3. «Укрпошта» стала міжнародним митним брокером
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0
Головна пошта країни отримала ліцензію митно-брокерської діяльності – відтепер компанія може надавати послуги митного оформлення для експортерів та імпортерів

Як інформує прес-служба компанії «Укрпошта», національний поштовий оператор спрощує для представників малого та середнього бізнесу відправлення товарів, що підлягають митному декларуванню. Цей сервіс для підприємців почав працювати з 10 жовтня 2018 року.

Як «Укрпошта» пришвидшить розмитнення товарів

«Укрпошта є ключовим міжнародним перевізником для електронної комерції B2C сегменту в пересиланні посилок до 30 кг. Час і наші клієнти вимагають більш повного циклу їх підтримки та додаткових сервісів. Багато експортерів відправляють міжнародні відправлення із товарами, що підлягають митному декларуванню, наприклад, ювелірні прикраси, вироби мистецтва, і хотіли б допомоги в оформленні необхідних документів. Компанія, отримавши ліцензію митного брокера, тепер надає сервіс, що значно спростить та прискорить оформлення митних декларацій для наших клієнтів», — відзначив перший заступник генерального директора з операційної діяльності «Укрпошти» Олександр Перцовський.

Клієнти національного поштового оператора, який співпрацює із 192 країною світу, можуть в рамках базової послуги «Укрпошти» з міжнародної доставки ще оформити сервіс із підготовки вантажно-митних декларацій, повідомили в компанії. Для уточнення усіх можливостей нового сервісу представники національного поштового оператора радять звертатися за телефоном 0 800 300 545 чи до регіонального менеджера.

У 2017 році «Укрпошта» збільшила обсяги міжнародних операцій на 34,5% та доставила майже 6 млн кг експортних та імпортних відправлень. Основними країнами, куди українці експортують з «Укрпоштою», стали США, Ізраїль, Канада, Велика Британія. Товари найчастіше імпортують з Китаю, Нідерландів, Ізраїлю, США. Раніше ми також інформували«Укрпошта» переходить на електронний документообіг, що «Укрпошта» переходить на електронний документообіг.

Share
Написати коментар
loading...