Реклама

У листопаді Київ прийме ярмарок із роботами 100 фотографів із різних країн

Із 1 по 4 листопада 2018-го в Києві пройде Photo Kyiv Fair – ярмарок, що об'єднає іменитих фотографів, арт-кураторів і галеристів з усього світу
Čytaty latynkoju
У листопаді Київ прийме ярмарок із роботами 100 фотографів із різних країн
  1. Головна
  2. Креатив
  3. У листопаді Київ прийме ярмарок із роботами 100 фотографів із різних країн
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0
Із 1 по 4 листопада 2018-го в Києві пройде Photo Kyiv Fair – ярмарок, що об'єднає іменитих фотографів, арт-кураторів і галеристів з усього світу

Як інформують організатори заходу, на 4 дні Київ вдруге стане домом для міжнародної ярмарки фотографії. На території в 2,5 тис кв. м буде представлено понад 500 фотографій музейного рівня, свої роботи покажуть понад 100 фотографів з усього світу. Тільки протягом 4 днів в Україні можна буде побачити роботи таких зірок світової фотографії, як Масао Ямамото, який заново відкрив світові скарбниці східної філософії, та Майкла Кенна, який прославився на увесь світ своїми чорно-білими пейзажами. До речі, роботи цих майстрів можна буде не тільки побачити, а й придбати на стенді Барселонської галереї Valid Foto BCN Gallery.

Які ще заходи прийме Київ в рамках ярмарку фотографів

Іванна Бертран, керівна директорка Photo Kyiv Fair, зазначила: «Можливість привезти колекції таких галерей, як Барселонська Valid Foto BCN Gallery або паризька Karavan Gallery — це дійсно подія. До того ж, тільки тут можна буде побачити унікальні роботи з приватних колекцій і колекційні фотокниги, відвідати майстер-класи від кращих експертів в області фотографії». За словами Анни Савицької, арт-директорки Photo Kyiv Fair, головна мета ярмарку — розвиток ринку фотомистецтва в Україні, в цілому, а також допомога українським фотографам в удосконаленні їх талантів, налагодження комунікації між ними і галереями України та Європи.

Крім самої виставки всі 4 дні на Photo Kyiv Fair буде працювати спеціальна освітня програма, під час якої експерти з України, Швейцарії, Франції та Нідерландів проведуть лекції і дадуть відповіді на питання публіки. Серед почесних гостей ярмарку:

  • директор Фотографічного Центру Женеви Йорг Баден;
  • арт-директор щорічного паризького фотофестивалю La Quatrieme Image Раед Баувая;
  • директор Форуму документальної фотографії COALMINE і куратор Швейцарського фонду фотографії (Fotostiftung Schweiz) Саша Реннер;
  • засновник і директор незалежного видавництва Schilt Publishing Маартен Шильтах та багато інших.

У рамках проведення Photo Kyiv Fair 2018 також відбудеться урочисте нагородження переможців премії Bird in Flight Prize «За новаторський підхід до створення фотоісторії». Заплановані щоденні кураторські екскурсії, робота секції з арт-видавництвами, візуальної та фотокнигою.

Квитки на ярмарок можна буде придбати на вході або в електронному вигляді. Усі публічні заходи і спеціальна програма лекторію входять у вартість вхідного квитка. Усі подробиці можна дізнатися на сайті Photo Kyiv Fair та на сторінці події у Facebook.

Раніше ми розповідалиУкраїнка потрапила до переліку талановитих фотографів за версією Adobe про те, що українка потрапила до переліку найталановитіших фотографів планети за версією Adobe.

Share
Написати коментар
loading...