Реклама

Українці створили готельного Telegram-бота

Telegram-бот Hotelhunt дозволить заощаджувати до 60% від суми бронювання готельного номера. Програму створили кияни Микола Кравчук та Денис Ліщенко
Čytaty latynkoju
Українці створили готельного Telegram-бота
  1. Головна
  2. Новини
  3. Українці створили готельного Telegram-бота
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0
Telegram-бот Hotelhunt дозволить заощаджувати до 60% від суми бронювання готельного номера. Програму створили кияни Микола Кравчук та Денис Ліщенко

Бот Hotelhunt допомагає відстежувати зміни ціни на готельні номери, надсилаючи сповіщення, коли вартість номера змінюється. Користувачу потрібно усього лишень надіслати у чат посилання на обраний готель із сайту Booking, а бот виконає решту роботи. Він абсолютно безкоштовний, при цьому ви можете створювати необмежену кількість відстежень.

Як зазначають розробники, користувачі Hotelhunt заощаджують у середньому 15% від першочергової ціни на номер. В окремих випадках ціна може знижуватися до 60%. Навіть, якщо ви забронювали житло за, здавалося б, вигідною ціною, залишається вірогідність того, що вона відчутно знизиться. Це пояснюється тим, що вартість номерів постійно змінюється на основі таких речей, як попит та пропозиція, знижки, конкуренція на ринку та інше. Завдання Hotelhunt — простежувати подібні тенденції і повідомляти користувачу про слушний момент для бронювання житла.

Раніше розробники запустили Telegram-бота для відстеження цін на авіаквитки. Успішний досвід цього проекту дав поштовх до створення аналогічного рішення у сфері онлайн бронювання готелів.

Ми зробили процес відстеження максимально простим, звільнивши користувача від зайвого навантаження. Для моніторингу ціни необхідного усього лишень надіслати боту посилання на готель, після чого бот відстежуватиме будь-які зміни ціни і надсилатиме сповіщення, коли ціна зміниться

Микола Кравчук, розробник бота

Мета розробників — перекласти на бота основний об’єм роботи, яку користувачі виконують при пошуку та бронюванні житла. У майбутньому, окрім відстеження цін, бот зможе автоматично підбирати варіанти готелів відповідно до вподобань користувачів, перевірятиме наявність вільних місць у разі їх відсутності та прогнозуватиме цінові зміни на житло за допомогою AI.

Наразі бот підтримує шість мов: англійську, українську, російську, італійську, німецьку та індонезійську.

Раніше ми розповідали про те, що у Дніпрі можна купуватиУ Дніпрі можна замовляти каву через Telegram-бота каву через Telegram-бота.

Share
Написати коментар
loading...