Реклама

McDonald’s відкрив в Україні ресторан з сонячними панелями

Міжнародна мережа ресторанів швидкого харчування McDonald’s вперше відкрила в Києві заклад, який частково буде працювати на сонячній енергії, повідомляє RAU
Čytaty latynkoju
McDonald’s відкрив в Україні ресторан з сонячними панелями
  1. Головна
  2. Креатив
  3. McDonald’s відкрив в Україні ресторан з сонячними панелями
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0
Міжнародна мережа ресторанів швидкого харчування McDonald’s вперше відкрила в Києві заклад, який частково буде працювати на сонячній енергії, повідомляє RAU

Як повідомила RAU прес-служба компанії, новий ресторан почав роботу на початку жовтня на території автозаправного комплексу KLO на Софіївській Борщагівці. Новий заклад став восьмим в Україні, реалізованим в форматі «Досвід майбутнього».

Чим відрізняється новий ресторан

Як повідомив генеральний директор компанії McDonald’s в Україні Гжегож Хмелярський, реалізували цей проект в рамках глобальної програми корпорації McDonald’s – «Масштаб задля добра». Один з її напрямків – створення енергоефективних ресторанів та запровадження інноваційних рішень. Як каже Хмелярський, на сьогодні вже у більшості  закладах обігрів та освітлення приміщень здійснюється виключно з використанням енергоефективного обладнання: «Цього разу ми залучили альтернативний вид енергії – сонячне випромінювання. Для цього на даху ресторану встановлено майже 100 сонячних панелей. Завдяки отриманій сонячній енергії, ми зможемо заощаджувати до 25% електроенергії в сонячний період року».

Ще одним нововведенням стало відкриття McDonald’s поруч з автозаправним комплексом. Такий формат ресторану користується популярністю серед відвідувачів у багатьох країнах через його зручність: заїжджаючи на автозаправку, люди відразу ж можуть відпочити, перекусити в McDonald’s, або захопити їжу на McDrive.

Фото : rau.ua

Який заклад всередині

У ресторані встановлені термінали самообслуговування, а відвідувачам пропонується обслуговування за столиками. Прилавок розділений на дві частини – для замовлення і для оплати, щоб відвідувачі не заважали один одному. У ресторанах також оновлена ​​форма одягу співробітників і дизайн меню. А незабаром з’явиться ще одна послуга – «Змінюй-Смакуй» – відвідувачі зможуть додавати або прибирати інгредієнти з бургерів на свій смак.

Площа закладу становить майже 400 кв. м, а в залі одночасно може відпочивати 69 відвідувачів. Також в закладі є літня тераса на 170 місць.

McDonald’s є одним з лідерів в області ресторанів швидкого обслуговування в Україні. Перший заклад в країні було відкрито 24 травня 1997 року у Києві. McDonald’s – один з найбільших іноземних інвесторів в Україні: компанія вклала в розвиток мережі та інфраструктури близько $250 млн.

До речі, дізнатися більше про українські ресторани McDonald’s, які відкриваються у форматі «досвід майбутнього» можна зазирнувши в матеріали про ЛьвівУ Львові відкрили McDonald’s у форматі «досвід майбутнього», Черкаси McDonald’s відкрив другий ресторан в Україні в форматі «досвід майбутнього»та КиївУ Києві відкрили ще один «McDonald’s з майбутнього».

Share
Написати коментар
loading...