Реклама

Українка стала Глобальним амбасадором відновлювальної енергії у світі

Українську співачку Руслану Лижичко в п’ятницю, 28 вересня, офіційно проголосили Глобальним амбасадором відновлюваної енергії у світі
Čytaty latynkoju
Українка стала Глобальним амбасадором відновлювальної енергії у світі
  1. Головна
  2. Креатив
  3. Українка стала Глобальним амбасадором відновлювальної енергії у світі
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0
Українську співачку Руслану Лижичко в п’ятницю, 28 вересня, офіційно проголосили Глобальним амбасадором відновлюваної енергії у світі

Відповідний сертифікат Руслана отримала в Гамбурзі на глобальному саміті WindEnergy Hamburg 2018 від генерального секретаря Всесвітньої вітроенергетичної асоціації та члена виконавчого комітету платформи Global 100% RE Стефана Гсаенера. На часі дізнатися, як українка планує популяризувати «зелену» енергетику у світі.

Яка місія співачки у сфері відновлювальної енергії

Руслана запевнила, що бачить свою місію амбасодора в тому, аби зробити відновлювальну енергію найбільш популярною в світі. Кінцева мета: аби людство перейшло на 100% використання відновлювальної енергії.

«Я вирішила стати тією переможницею Євробачення і тим музикантом, хто закличе світ переходити на 100% відновлюваної енергії. Вперше від України зі сцени, до якої була прикута увага всієї Європи і світу, прозвучала ця важлива тема. Кожен із нас може допомогти світу стати чистим. Чиста енергія сонця і вітру належить кожній людині, вона вільна і мирна, вона веде нас у майбутнє без воєн і екологічних катастроф!», – переконана співачка.

Українка стала Глобальним амбасадором відновлюваної енергії у світі

Нагадаємо, що на Західній Україні будуютьНа Західній Україні будують мистецьку резиденцію із сонячними батареями мистецьку резиденцію із сонячними батареями. «Дідова хатчина» — це мистецька платформа, збудувана у 2016 році за традиційними гуцульськими технологіями на території старої хати. Ініціатори проекту розповідають, що тут можна певний час жити, творити та працювати. Проблемою є те, що найближче джерело традиційної електроенергії знаходиться на відстані 1 км, а підключення до лінії електропередач обійдеться майже у 800 тис грн. Саме тому було вирішено вдатися до альтернативних джерел електричного живлення.

Share
Написати коментар
loading...