Реклама

Відділення «Нової Пошти» працюватимуть без вихідних

Про зміну графіка роботи відділень «Нової Пошти» журналістам заявили топ-менеджери компанії, передає Retailers. Також оператор запустить власну платіжну систему
Čytaty latynkoju
Відділення «Нової Пошти» працюватимуть без вихідних
  1. Головна
  2. Креатив
  3. Відділення «Нової Пошти» працюватимуть без вихідних
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0
Про зміну графіка роботи відділень «Нової Пошти» журналістам заявили топ-менеджери компанії, передає Retailers. Також оператор запустить власну платіжну систему

Крім цього, логістичний оператор планує побудувати в Харкові інноваційний термінал. Як було заявлено раніше, вже йдуть роботи з будівництва центрів у Львові та Хмельницькому. Детальніше про плани «Нової Пошти» — далі в матеріалі.

Як працюватимуть відділення «Нової Пошти»

У квітні в «Новій пошті» заявляли, що в рамках п’ятирічної стратегії побудують 6 великих сортувальних центрів. Реалізація планів здійснюватиметься за рахунок власних і кредитних коштів.  Також компанія буде запрошувати до співпраці девелоперів для будівництва цих об’єктів.

За інформацією Retailers.ua, директор «Нової Пошти» Олександр Бульба повідомив, що компанія планує роботу відділень по неділях. На сьогоднішній день приблизно 400 відділень працює по неділях. З них в Києві — 50. Як розповів  топ-менеджер компанії, в 2017 році 12 відділень «Нової пошти» вже працювали по неділях, але на той момент компанія не відчула попиту на послугу: «Ми готові до того, що понесемо якісь уявні фінансові втрати в короткостроковому періоді» — додав Бульба.

Що відомо про платіжну систему та нові відділення

Директор з управління взаємовідносинами з клієнтами «Нової Пошти» Денис Вертелецький розповів виданню Liga.net, що зараз компанія допрацьовує власну платіжну систему. На перших етапах ця система забезпечить прийом і переказ коштів між відділеннями, оплату післяплатою в відділеннях компанії. Зараз оцінюють такі напрямки, як доставка продуктів з магазинів, а також доставка медикаментів — від магазину до дверей.Тому планують розвивати адресну доставку, якою, за словами Вертелецького, раніше займалися не так активно, як розвитком мережі відділень.

Також, за його словами, в найближчі роки кількість відділень «Нової Пошти» зростатиме як за рахунок власних відкриттів, так і партнерських. Зараз їх кількість перевищує 2,5 тис. Нові відділення будуть відкриватися в невеликих містах і селах, і в таких великих містах як Київ, де ще є багато місць, придатних для їх відкриття.

Також за повідомленням Олександра Бульби, компанія планує збільшити в наступному році швидкість доставки, в тому числі за рахунок відкриття поштоматів. В деяких супермаркетах вже можна ними користуватися, приміром, в деяких супермаркетах мережі «Ашан» і «Лоток». За словами Бульби, компанія веде переговори ще з кількома національними мережами, де найближчим часом з’являться поштомати. Їх почнуть встановлювати там, де людям зручно буде забирати посилки. Наприклад, в житлових комплексах.

Нагадаємо, раніше ми повідомляли«Нова Пошта» запустила оплату послуг в 1 клік без паролю про те, що компанія «Нова Пошта» розширила платіжну функціональність сайту і мобільного додатку, де відтепер можна оплатити всі послуги і товари в 1 клік.

Share
Написати коментар
loading...