Реклама

«Укрзалізниця» представила оновлений логотип

«Укрзалізниця» вперше за 20 років змінює логотип. Нове зображення для держкомпанії безкоштовно розробило креативне агентство Galagan
Čytaty latynkoju
«Укрзалізниця» представила оновлений логотип
  1. Головна
  2. Креатив
  3. «Укрзалізниця» представила оновлений логотип
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0
«Укрзалізниця» вперше за 20 років змінює логотип. Нове зображення для держкомпанії безкоштовно розробило креативне агентство Galagan

Презентація проекту пройшла на залізничному вокзалі Києва, куди прибули пасажирський та вантажний потяги, передає ЦТС. Новий логотип можна було побачити на корпусі та на вагонах.

Що символізує новий логотип

Новий логотип представляє собою дві з’єднані букви «УЗ» поряд з якими дві смужки, які символізують потяг в русі. На відміну від колишнього варіанту силует потягу розташований тільки праворуч від абревіатури.

Логотип «УЗ» змінюється вперше за 20 років. Він буде єдиним для всієї компанії, включаючи її регіональні філії. Раніше підрозділи «УЗ» на місцях нерідко мали свій стиль. Як зауважив в.о. голови правління компанії Євген Кравцов, логотип не змінюють, а оновлюють: «Наш логотип не відповідав сьогоднішнього дня, тому ми вирішили його відновити, але таким чином, щоб залишити генетичний код. Робота велася останні півроку. Ми не витратили на розробку лого жодної гривні з бюджету «УЗ». Він символізує рух компанії вперед». Чиновник також зазначив, що старі вагони компанія перефарбовувати не буде. Новий візуальний стиль буде отримувати тільки новий рухомий склад.

Фото: cfts.org.ua

Логотип «Укрзалізниці» розробило креативне агентство Galagan. У новому корпоративному стилі використовується колір індиго. Як розповіла в коментарі MC.Today директор креативного агентства Galagan Наталія Закашанська, найскладніше було знайти форму для нового логотипу: «Ми розуміли, що робити все з нуля немає сенсу, потрібен момент впізнаваності. Тому просто осучаснили стару айдентику». Також вона додала, що логотип створений за принципами мінімалізму і лаконічності. Його легко можна наносити на різні поверхні і змінювати розмір.

Нагадаємо, раніше ми писали«Укрзалізниця» оприлюднила графік руху потягу «чотирьох столиць» про те, що «Укрзалізниця» оприлюднила графік руху потягу «чотирьох столиць».

Share
Написати коментар
loading...