Реклама

Авіакомпанія SkyUp повідомила про запуск регулярних рейсів

Авіакомпанія SkyUp, яка позиціонує себе як перший національний лоу-кост, відклала на зимовий період початок виконання регулярних рейсів, повідомляє «ЛІГА»
Čytaty latynkoju
Авіакомпанія SkyUp повідомила про запуск регулярних рейсів
  1. Головна
  2. Місто
  3. Авіакомпанія SkyUp повідомила про запуск регулярних рейсів
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0
Авіакомпанія SkyUp, яка позиціонує себе як перший національний лоу-кост, відклала на зимовий період початок виконання регулярних рейсів, повідомляє «ЛІГА»

Як повідомив гендиректор SkyUp Євген Хайнацкий, відкриття перших лоу-кост рейсів розпочнеться у зимову навігацію.

Чому відклали регулярні рейси

Раніше компанія збиралася відкрити продаж квитків на перші регулярні рейси в липні 2018 року. Зараз перевізник виконує чартерні польоти в інтересах туроператора Join UP! з Києва (Жуляни), Харкова, Одеси, Львова та Запоріжжя на курорти Єгипту, Албанії та Туреччини.

За словами Хайнацького, реалізація планів трохи затримується. Початок регулярних рейсів залежить від поставки літаків. Зараз компанія очікує отримання третього літака. Сподіваються, що до кінця вересня він буде внесений до реєстру цивільних повітряних суден Державіаслужби. В жовтні анонсують про початок продажів квитків на регулярні рейси. Як уточнив гендиректор, можливо авіакомпанія відкриє перші регулярні рейси в жовтні, а програма польотів виконуватимуть в зимову навігацію — кінець жовтня-2018 — березень-2019 роки). Крім того, до кінця року компанія планує розширити флот: «Ми прагнемо до цифри п’ять. До кінця вересня у нас буде три літаки і ще два очікуємо до кінця року».

Нагадаємо, що перші польоти SkyUp збиралася почати в квітні 2018 року зі виконання чартерних рейсів, проте старт польотів був перенесенийНаціональний лоукостер SkyUp розпочав польоти на кінець травня у зв’язку з затримкою через отримання сертифікату експлуатанта. Запустивши чартерні рейси, авіакомпанія анонсувалаНаціональний лоукостер SkyUp літатиме 55 маршрутами на кінець липня відкриття продажів квитків на регулярні внутрішні рейси: до Одеси з Києва і Харкова. Міжнародні  — з Києва до Барселони, Ларнаки і Батумі. Зараз флот компанії SkyUp складається з двох літаків Boeing 737 Next Generation і одного літака Airbus A330.

Share
Написати коментар
loading...