Реклама

8 свіжих серіалів Netflix для ваших вихідних

Від редакції: Є 2 світи: в одному люди на вихідні вирушають у мандрівку до однієї з європейських країн на активний вікенд — та наш, у якому головний редактор нарешті виспиться до 12 дня і буде дивитися серіали, щоби розповісти потім про них нашим читачам. Ми обрали 8 цікавих варіантів для тих, у кого є акаунт Netflix
Čytaty latynkoju
8 свіжих серіалів Netflix для ваших вихідних
  1. Головна
  2. Історії
  3. 8 свіжих серіалів Netflix для ваших вихідних
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0
Від редакції: Є 2 світи: в одному люди на вихідні вирушають у мандрівку до однієї з європейських країн на активний вікенд — та наш, у якому головний редактор нарешті виспиться до 12 дня і буде дивитися серіали, щоби розповісти потім про них нашим читачам. Ми обрали 8 цікавих варіантів для тих, у кого є акаунт Netflix

Ozark (новий сезон)

«Breaking Bad на максималках у 2018 році» — приблизно так можна охарактеризувати цей серіал. Він — про невдалого «відмивальника» грошей для наркокартелю та те, як його родина опинилася у заручниках ситуації і переїхала до забутого усіма маленького містечка, аби там зберегти і «відмити» мільйони. У другому сезоні, котрий нещодавно вийшов, ви побачите, що найтихіші члени родини здатні на бунт, а жінка — усьому голова. Дивитися рекомендовано тим, кому набридли однотипні поліцейські драматичні серіали і 50 відтінків історії про Пабло Ескобара та накроділків.

Atypical (новий сезон)

Як багато серіалів про інклюзію ви знаєте? «Атиповий» — історія хлопця з розладом аутичного спектру та усіх тих кумедних (і не дуже) життєвих ситуацій, у які він потрапляє зі своїми однолітками, психоаналітиком, рідними та колегами по роботі у магазині. Інклюзивність без жалю та привід подумати, що для себе ми визначаємо як «нормальність» і наскільки часто «ненормально» чинимо — а також сатира й гумор у помірній концентрації. Рекомендовано тим, кого захоплював Шелдон Купер у «Теорії Великого Вибуху».

BoJack Horseman (новий сезон)

Якби на безлюдний острів нам дозволили взяти лише один анімаційний серіал, ми би взяли історію Коня БоДжека (пробач, «Саус-Парку», ти все ж не настільки крутий). Що може бути цікавіше за антропоморфного коня-колишнього актора у депресії з латентним алкоголізмом? Тільки антропоморфний кінь з антропоморфним приятелем-лабрадором, подругою-агентом кішкою, папарацці-птахами і старою мавпою, котра щодня бігає повз його особняк. Новий сезон пригод БоДжека (а точніше — його пошуків екзистенційного змісту) вийшов 14 вересня. Рекомендовано дивитися тим, у кого настала криза перехідного віку, колеги по роботі викликають глухе роздратування, а люди здаються нікчемними. А ще тим, у кого все добре із почуттям гумору, розумінням сатири на сучасні суспільні явища та знанням сучасної американської поп-культури.

American Vandal (новий сезон)

Критики зійшлися у тому, що серед мок’юментарі (псевдодокументалок) «Американський Вандал» став ледве не абсолютним хітом 2017-го. Новий сезон вийшов днями — а отже, нова порція безґлуздого вандалізму чекає на нас. Тепер не йдеться про непристойні малюнки на машинах вчителів та директора — тепер таємничий терорист додає проносне до лемонаду в елітній католицькій школі. Всі прийоми, ракурси і навіть стилістику закадрового тексту популярних документальних серіалів із розслідуваннями злочинів цей серіал передає та пародіює настільки досконально, що спершу навіть здається, що це не сатиричний серіал, а справжній.

Better Call Saul (нові епізоди)

Привид Хайзеберґа та нагадування про Breaking Bad через 10 років після запуску оригінального серіалу — але в фокусі історія адвоката Сола Ґудмана ще до того, як він зустрів колишнього професора хімії та його напівобдовбаного помічника. Новий сезон розкриває трохи таємниць того, як Сол опинився у компанії найнебезпечніших наркодилерів і яка людина він насправді. Епізоди нового сезони виходять на Netflix щотижня.

Deadwind

«Зелена» енергетика може бути смертельно небезпечною — доведено новим фінським серіалом на Netflix. Поруч із будівництвом енергоефективного кварталу інноваційного житла на березі річки поліція знаходить труп молодої жінки з квітами в руках. Це — вбивство, але чи стоїть за цим засновник стартапу, що розробляє міські вітряки для видобутку енергії, чи його конкуренти, чи насправді у всьому винна випадковість? Серіал рекомендований усім фанатам The Killing та нуарних детективних серіалів з жінками-слідчими у головних ролях.

Sisters

Що робити, якщо несподівано виявиться, що у вас є біологічні родичі, яких ви ніколи не хотіли, а ваш батько був не надто етично розбірливим медиком? Як створити родину із абсолютно чужими тобі людьми? І де зрештою проходить межа, за яку ти готовий (або ні) допускати у свій світ інших? Якщо родинні саги з класичним «мильним» сюжетом вас втомили, спробуйте цю історію.

Paradise PD

Зустрілися якось на екрані «Американський татусь», «Футурама» та «Саус-Парк» — так й утворився цей серіал. Найнездарніша і найобмеженіша у бюджеті поліція міста Передайз виходить на боротьбу зі злочинцями, паралельно демонструючи усі суспільні вади типового провінційного американського містечка. Дивитися лише тим, у кого немає упереджень щодо сексизму, расизму та інших -измів у сатирі.

А якщо лежати на дивані вам набридне, завітайте на київський фестиваль don’t Take Fake — ми докладно розписали7 причин побувати на фестивалі don’t Take Fake, чому вам варто туди піти.

Share
Написати коментар
loading...