Реклама

Ді-джеї, репери та афтепаті — у Києві пройде SOLOMA FEST

На київському стадіоні НАУ за підтримки відомих брендів відбудеться SOLOMA FEST — проект, що переміг у Громадському бюджеті Києва
Čytaty latynkoju
Ді-джеї, репери та афтепаті — у Києві пройде SOLOMA FEST
  1. Головна
  2. Історії
  3. Ді-джеї, репери та афтепаті — у Києві пройде SOLOMA FEST
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0
На київському стадіоні НАУ за підтримки відомих брендів відбудеться SOLOMA FEST — проект, що переміг у Громадському бюджеті Києва

Як інформують організатори, SOLOMA FEST — проект-переможець Громадського бюджету Києва. Захід пройде за підтримки Tuborg, Jagermeister та Pepsi та медіапартнерів «Типичный Киев» та Power FM. У 2018-му фестиваль відбувається вперше, але може стати постійним. Щоби він відбувся у 2019-му, організатори радять підтримати проект за посиланням.

Що можна буде почути та побачити на SOLOMA FEST

Програма фестивалю охоплює різні напрямки: від хіп-хопу до електроніки. Головним хедлайнером стане гурт Mozgi. Також в рамках фестивалю виступить один із найпопулярніших реперів України Ярмак, який 2017-го випустив альбом Restart. Також за хіп-хоп відповідатиме GIGA1, відомий як один із найкращих батл-реперів України.

Програму електронної музики наповнюватиме Tapolsky, а також Sender. Рок-програму презентує гурт Roll Models, а молодих виконавців представлятиме D.Marsh. Окрім того відбудуться сети від Selecta, Lady та Wacky J. Одразу після того, як завершиться програма виступів на стадіоні НАУ, із 23:00 і до ранку триватиме afterparty у Зеленому театрі.

Ді-джеї, репери та афтепаті у Зеленому театрі — у Києві пройде SOLOMA FEST

Як долучитися

Коли: 15 вересня, 14:00-23:00

Де: Стадіон Національного Авіаційного Університету (НАУ), просп. Космонавта Комарова, 1.

Скільки: Вхід вільний для всіх

Що далі: afterparty у Зеленому театрі 23:00-06:00. Ціна входу — 100 грн. Квитки на афтепаті — за посиланням

Стежте за подією тут: Facebook | Instagram | Telegram

Квитки на afterparty >>

Share
Написати коментар
loading...