Реклама

7 причин побувати на фестивалі don’t Take Fake

15-16 вересня у Києві відбудеться найбільший фестиваль вуличної культури don't Take Fake. Його проводять вже 8 рік поспіль — і подія збирає субкультурників, вуличних модників та художників з усієї України. Розбираємося, кому і що варто там побачити
Čytaty latynkoju
7 причин побувати на фестивалі don’t Take Fake
  1. Головна
  2. Історії
  3. 7 причин побувати на фестивалі don’t Take Fake
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0
15-16 вересня у Києві відбудеться найбільший фестиваль вуличної культури don't Take Fake. Його проводять вже 8 рік поспіль — і подія збирає субкультурників, вуличних модників та художників з усієї України. Розбираємося, кому і що варто там побачити

У прес-релізі фестивалю читаємо таке: «don’t Take Fake допомагає гостям та брендам потоваришувати один з одним і сформувати спільноту, що мислить глобально та вільна від стереотипів». Як ви розумієте, з цього зрозуміло, що нічого не зрозуміло. Вуличні субкультури навряд чи схильні до глобалізму, швидше — до його антитези. Тому занурюємося у програму та шукаємо на фестивалі родзинки, за якими слід полювати тим, у кого немає інши планів на вихідні і хочеться чогось активного.  

Замість нудної програми — 7 причин піти

Ми — тверезі скептики, коли йдеться про масштабні події, і не дуже віримо у будь-які обіцянки чогось «унікального» та «ні на що не схожого»: за минулі 27 років Україна чого тільки не бачилаКазка, та не вигадка: Як 27-річна Україна вела власний Instagram на своїх вулицях та площах. Але деякі цікаві івенти для себе знайшли — і пропонуємо вам обрати власну програму дій на цьому фестивалі.

Причина перша: ви любите вуличну культуру у її активних проявах

На подібні фестивалі якщо й варто за чимось іти, то це за вуличною культурою. Тим більше, що don’t Take Fake — за словами організаторів — входить до числа 11 найбільших шоу світу такого рівня. Якщо раніше вас надихнула історія українських райдерівЯк українські райдери до Хорватії їздили — враження від Pannonian Сhallenge, які побували у Хорватії, то рекомендуємо відвідати такі локації фестивалю:

  • найбільший скейт-парк в Україні із 2-денним турніром для скейтерів, ролерів та BMX-рів (більше подробиць);
  • зона батлів з брейкдансу, хіпхопу та поппінґу (деталі — тут) + басейн на 30 тис кульок, куди пірнатимуть за подарунками.

Причина друга: у вас є діти, і ви хочете витягти їх з-за комп’ютера чи планшета

Ваших молодших брата-сестру або дітей не відтягнеш за вуха від ноутбука чи айпада? Цими вихідними спробуйте вирішити цю проблему за допомогою фестивалю від DTF:

  • загубіться разом із ними у луна-парку Falcon завбільшки з хокейне поле — тут на вас чекатимуть карусель, автодром та розваги від спортивних брендів (детальніше);
  • нагадайте собі і своїм дітям про те, як колись грали у аркадні ігри — та виграйте усі разом нові спортивні модні кросівки, змагаючись у Guitar Hero (деталі — тут);
  • спробуйте зіграти у бейсбол і виграйте кепку з індивідуальним дизайном (дізнайтеся, як);

Причина третя: ви захоплюєтеся мандрами

Якщо вас вабить дорога, але самому все ніяк не вирватися з мегаполісу, можна принаймні помріяти про це. Допоможуть у цьому вибрані відео від медіапроекту Ukraїner, котрий робить репортажі про незвідані куточки України.

7 причин піти у вихідні на don’t Take Fake для киян та гостей столиці

Причина четверта: малювання — ваша пристрасть

Якщо ваша юність минула з балоном в руках поміж бетонних стін або ви просто мріяли завжди бути райтером, але якось не складалося, завітайте на стріт-арт-майданчик цього фестивалю з роботами українських вуличних митців — і зацініть стінопис від улюбленого бренду райтерів Montana Cans (анонс). А ще усі охочі зможуть розмалювати білий мінівен — прекрасний привід похуліганити разом.

Причина п’ята: ви обожнюєте грати у баскетбол

Якщо від своїх 15-ти до 30-ти ви не втомлювалися (чи не втомлюєтесь досі) стукати м’ячем об асфальт у дворі багатоповерхівки (і вас за це ненавидять усі сусіди) — на вас чекатиме баскетбольна зала від Under ArmourАмериканський бренд Under Armour відкрив іще один магазин в Києві з презентацією нових кросівок та турніром.

Причина шоста: ви модник

Можна не любити гіпстерів чи захоплюватися ними — але деякі елементи їхньої моди (попри те, що саме явище фактично померло навіть на їхній «малій батьківщині») вже вкорінилися у нашому повсякденні серед вуличних модників. От і на цьому фестивалі працюватиме окрема локація з барберами, татуювальниками та пройде презентація модних наплічників для справжнього столичного мешканця, який завжди в тренді.

Причина сьома: ви не пропускаєте жодної лекції про креативні індустрії

У 2017-му вперше цей фестиваль доповнили просвітницькими проектами — і цього разу лекційних просторів буде два:

  • DTF Magazine x Pushka School — для тих, хто працює над власним брендом і хоче знати більше про все: від креативної стратегії до контракту з юристом. Бонусом стануть лекції та майстер-класи для тих, хто давно тримає в руках ножиці й голку, а тепер ще й хоче викроїти та пошити власний брендовий одяг — і заробити на цьому.
  • Masterskaya Point x DTF Magazine — тут говоритимуть, розказуватимуть та показуватимуть про музику представники лейбла Masterskaya. Якщо ви не фанат Івана Дорна за його хитку позицію щодо деяких суспільних тем в Україні, не переживайте: його там не буде.

Як, де і коли

Для таких запеклих фанатів соцмереж, як наші читачі, радимо звернути увагу на анонси та подробиці щодо don’t Take Fake у Facebook, Instagram та Telegram.

Коли: 15-16 вересня 2018-го

Де: комплекс «Торонто-Київ», вул. Велика Васильківська, 100 (метро «Олімпійська / Палац Україна»).

Точний час: 12:00 – 22:00

Як потрапити всередину: дводенні квитки у продажу вже закінчуються (вони коштували по 150 грн), тому можете придбати квиток на вході — 100 грн за 1 день.

Share
Написати коментар
loading...