Реклама

Розпочався прийом заявок від стартапів на участь у CES-2019

Заявки від українських стартапів для участі у CES-2019 приймаються до кінця вересня 2018 року, передає «Рубрика». Міжнародна виставка користувацької техніки відбудеться 8-11 січня 2019 року у Лас-Вегасі
Čytaty latynkoju
Розпочався прийом заявок від стартапів на участь у CES-2019
  1. Головна
  2. Новини
  3. Розпочався прийом заявок від стартапів на участь у CES-2019
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0
Заявки від українських стартапів для участі у CES-2019 приймаються до кінця вересня 2018 року, передає «Рубрика». Міжнародна виставка користувацької техніки відбудеться 8-11 січня 2019 року у Лас-Вегасі

На виставці свої досягнення покажуть 8 найкращих українських стартапів, що будуть обрані командою українських і закордонних експертів та інвесторів. На CES третій рік поспіль Україна представлятиме власний технологічний павільйон.

Про виставку і участь українців

CES є однією з найбільших технологічних подій у світі: у 2018 році вона зібрала понад 182 тисячі відвідувачів з усього світу. За словами виконавчого директора Української асоціації венчурного і приватного капіталу Ольги Афанасьєвої, вперше UVCA разом з Western NIS Enterprise Fund (WNISEF) організували Український павільйон під час СES ще в 2017 — тоді про Україну там чули мало. У 2018 стартапи, що поїхали до Лас-Вегасу змогли продати свій продукт чи налагодити партнерські відносини із представниками таких компаній як Tesla, Lockheed Martin, Bosch, Samsung.

Що потрібно для участі

Для участі в українському відборі бажано мати мінімально життєздатний прототип продукту. Пріоритет становлять ідеї, що стосуються:

  • Інтернет речей (IoT)
  • Розумні міста, дома та енергія
  • Продуктовий дизайн (продукти, виготовлені за допомогою 3D принтера)
  • Роботи і машинний інтелект (AI, дрони, роботи)
  • Розваги та виробництво контенту (ігри, музика, VR)
  • Транспортні технології
  • Здоров’я та спосіб життя
  • Гаджети для сім’ї та дому

16 проектів, які подолають відбір, потраплять до шорт-листу і візьмуть участь у пітчинговій сесії, що відбудеться 11 жовтня в інноваційному парку UNIT.City. За результатами будуть відібрані 8 стартапів, які відправляться до Лас-Вегасу у січні 2019 року. Фіналісти цьогорічного українського відбору отримують покриття витрат, пов’язаних з орендою окремого стенду у павільйоні. Окрім фінансової допомоги, проекти отримують

  • менторський супровід з усіх питань проявів проекту, включно з виробництвом, логістикою, маркетингом, PR;
  • сприяння у налагодженні зв’язків з клієнтами, виробниками та дистриб’юторами на виставці.

Щоб стати учасником українського відбору на CES-2019 потрібно заповнити форму до кінця вересня 2018 року. Для участі обов’язково бути громадянами України та мати можливість відвідати США 8-11 січня 2019 року (закордонний паспорт, здатність отримати візу США).

Про організаторів

Українська асоціація венчурного та приватного капіталу (UVCA) – асоціація, створена за зразком Європейської асоціації венчурного і приватного капіталу (InvestEurope). Асоціація формує напрямок розвитку індустрії прямих інвестицій шляхом сприяння інвестиційним можливостям в Україні, представляє інтереси приватних інвесторів перед політичними діячами і сприяє поліпшенню інвестиційного та бізнес-клімату України.

Concepter – компанія та стартап-студія, що займається розбудовою венчурних бізнесів. Компанія відома своїми результативними запусками продуктів на краудфандингових платформах Kickstarter та Indiegogo, де вона залучила понад 1 млн доларів на розвиток продуктів. Concepter займається винаходом власних проектів та допомагає підприємцям перетворити їхні ідеї у сильний технологічний бізнес.

До слова, раніше ми писали про 10 кращих українських стартапів, які обрали UVCA. Саме вони були виставлені в українському павільйон в рамках CES-2018. Що це за проекти і які розробки представляють їхні команди, можна дізнатися10 українських розробок на CES-2018 в матеріалі Na chasi.

Share
Написати коментар
loading...