Реклама

В Україні відоме музичне медіа стало сайтом про креативні індустрії

Онлайн-видання Karabas LIVE перетворене на медіа про креативні індустрії, інновації та міське життя. Про це повідомила команда проекту
Čytaty latynkoju
В Україні відоме музичне медіа стало сайтом про креативні індустрії
  1. Головна
  2. Креатив
  3. В Україні відоме музичне медіа стало сайтом про креативні індустрії
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0
Онлайн-видання Karabas LIVE перетворене на медіа про креативні індустрії, інновації та міське життя. Про це повідомила команда проекту

Із 12 вересня онлайн-журнал Karabas LIVE працюватиме у новому форматі з розширеною тематикою. З медіа про музичну культуру ресурс перетворено на майданчик про творчість в цілому, інновації та міське життя. У команді проекту зазначають, що це — природній шлях еволюції видання та результат розширення команди.

Як тепер працюватиме це медіа

«Нам давно було тісно в рамках музичного журналу. У світі, який стрімко перетворюється в глобальну мережу, де все пов’язано з усім, складно всидіти в окремій кімнаті. Пульс часу відчувається точніше, коли ти не обмежений у рухах», — пояснив зміни головний редактор видання Ігор Панасов. Ключовою темою журналу залишається музика. Тому в оновленому Karabas LIVE є окремий розділ MUSIC. Крім нього, в меню видання є ще 4 розділи:

  • SHOW — кіно, серіали, спортивні заходи, виставки, спектаклі тощо.
  • DAILY — місто та йго повсякдення (їжа, мандри, стосунки, здоровий спосіб життя та освіта).
  • TECH — інновації, медіа, технології, інтернет.
  • TODAY — інформація про актуальні події у всіх тематиках.

«Нам вдалося зібрати сильну та різнопланову редакцію. Є бажання зростати якісно та кількісно щодо аудиторії, яка нас читає. Усі сфери, про які ми будемо писати, нерозриво пов’язані між собою. Ми змінюємо не лише тематику видання, але й зовнішній вигляд», — прокоментував зміни Олексій Бондаренко, заступник головного редактора видання та керівник розділу Tech. Онлайн-журнал Karabas LIVE запустили у листопаді 2016 року. Ключовий інвестор — квитковий оператор Karabas.com. Україномовної версії видання не має.

Karabas LIVE перезапустили у форматі медіа про креативні індустрії та інновації

Нагадаємо, раніше ми розповідалиНа українському медіаринку з’явилося онлайн-видання про якість життя про запуск нового українського онлайн-видання про якість життя.

Share
Написати коментар
loading...