Реклама

Apple Music запустила чарти: в Україні серед лідерів — KAZKA та Kyivstoner

Меломани отримали можливість дізнатися більше про популярні треки у своїй країні — завдяки новинці від Apple Music
Čytaty latynkoju
Apple Music запустила чарти: в Україні серед лідерів — KAZKA та Kyivstoner
  1. Головна
  2. Музика
  3. Apple Music запустила чарти: в Україні серед лідерів — KAZKA та Kyivstoner
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0
Меломани отримали можливість дізнатися більше про популярні треки у своїй країні — завдяки новинці від Apple Music

В умовах постійного посилення конкуренції командаApple Music підняла темпи протидії конкурентам — і запуск національних чартів є логічним кроком, пишуть у редакції журналу Rolling Stone. Після розростання до 50 млн абонентів, запуску музично-видавничого відділу та проведення ряду ексклюзивних концертів та документальних фільмів, служба потокової музики зараз працює над підтримкою своїх пропозицій у одній з ключових сфер — у сфері даних. Загалом запущено 116 національних чартів для кожної країни. у якій представлено сервіс.

Що варто знати про нову можливість від Apple

Усі треки в національному чарті згруповані під вкладкою «Огляд» та мають такий самий вигляд, що й із плейлистів або альбомів. Кожен графік оновлюється щодня о 12:00 за тихоокеанським часом. Як нагадують у Rolling Stone, у травні 2018-го Billboard змінив алгоритм для своїх хіт-парадів так, аби надати перевагу платним трекам. Це викликало неоднозначну реакцію фанів та критику з боку музичних лейблів. Згодом YouTube Music запустив свій власний набір чартів. У компанії тоді зазначили, що завдяки глобальному впливу YouTube, який став місцем переходу до музики в інтернеті, ці чарти пропонують «найкращу точку зору на те, що відбувається у музиці сьогодні».

Український ТОП-100 в сервісі Apple Music можна переглянути за посиланням. Станом на 19:20 10 вересня він має такий вигляд:

Apple Music запустила музичні чарти: в українському ТОП-100 нагорі — KAZKA та Kyivstoner

Більше подробиць вочевидь слід очікувати вже 12 вересня — саме на цей день о 20:00 за Києвом запланована презентація нових телефонів та планшетів Apple. Нагадаємо, раніше компанія запустила? Як налаштувати Apple Pay та навіщо це потрібно свій мобільний платіжний сервіс для українських користувачів.

Share
Написати коментар
loading...