Реклама

Наприкінці вересня відкриється новий магазин «Всі.Свої» на Хрещатику

Як проінформувала прес-служба «Всі.Свої», новий магазин буде присвячено предметам для дому та побутовому декору
Čytaty latynkoju
Наприкінці вересня відкриється новий магазин «Всі.Свої» на Хрещатику
  1. Головна
  2. Креатив
  3. Наприкінці вересня відкриється новий магазин «Всі.Свої» на Хрещатику
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0
Як проінформувала прес-служба «Всі.Свої», новий магазин буде присвячено предметам для дому та побутовому декору

Магазин матиме назву «Всі.Свої | Дім та декор». Він займатиме 3 поверхи загальною площею в 1,5 тис кв. м на Хрещатику. До переліку товарів та виробників, що будуть представлені у новому магазині, увійдуть понад 150 різних українських брендів.

Коли чекати на новий магазин

Як повідомили у компанії, відкриття нового магазину заплановане на 26 вересня 2018 року. Відкриття відбудеться за адресою Хрещатик, 34. Тут раніше було розташовано відомий серед киян магазин посуду та фарфорових виробів «Фарфор-Фаянс». В асортименті нових торгових залів будуть бренди з України. Вони виробляють посуд, кераміку, все для кухні, текстиль для спальні та кухні, подушки та ковдри й коци, меблі, декор для помешкань, канцелярське приладдя та сувеніри на різні смаки.

Щоби створити колекцію нового магазину, було відібрано бренди з 20+ міст України. До фінального переліку увійшли представники з Вінниці, Дніпра, Львова, Миколаєва, Одеси, Полтави, Прилук, Житомира, Кропивницького, Луцька, Запоріжжя, Коломиї, Івано-Франківська, Ірпеня, Києва, Ужгорода, Харкова, Коростишева, Краматорська, Кременчуга, Чернівців. Автори проекту обіцяють, що в асортименті нового магазину буде представлено чимало виробів із натуральних матеріалів. Крім того, тут можна буде придбати вироби з кераміки більш ніж від 25 авторських майстерень.

Раніше ми інформували«Всі.Свої» представить на Хрещатику 120 національних брендів про запуск на Хрещатику магазину на 120 національних брендів.

Share
Написати коментар
loading...