Реклама

«Київстар» запустив сервіс «Пошук дітей» ще в трьох областях України

У Черкаській, Житомирській та Кіровоградській областях телеком-оператор «Київстар» і Національна поліція України розпочали спільний соціальний проект «Пошук дітей»
Čytaty latynkoju
«Київстар» запустив сервіс «Пошук дітей» ще в трьох областях України
  1. Головна
  2. Новини
  3. «Київстар» запустив сервіс «Пошук дітей» ще в трьох областях України
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0
У Черкаській, Житомирській та Кіровоградській областях телеком-оператор «Київстар» і Національна поліція України розпочали спільний соціальний проект «Пошук дітей»

У Черкаській, Житомирській та Кропивницькій областях запустять сервіс пошуку дітей за допомогою СМС-повідомлень. Це спільний проект правоохоронних органів та мобільного оператора.

Як працює сервіс «Пошук дітей»

Сервіс працює на базі СМС-повідомлень, якими оперативно сповіщатимуть населення у разі зникнення дитини. СМС-повідомлення міститимуть інформацію про дитину, обставини її зникнення, посилання на Facebook-сторінку Національної поліції з докладнішою інформацією та фотографією. Також контакти, за якими можуть звертатися потенційні свідки, які хочуть допомогти в пошуку. Абоненти, які не хочуть одержувати такі повідомлення, можуть самостійно відмовитися від розсилання, або ж підключити його повторно.

Повідомлення одержуватимуть абоненти, які перебували поруч із місцем зникнення дитини в радіусі від 1 до 3 км, — це можуть бути як жителі міста, так і інших регіонів. За словами директорки з корпоративних зв’язків «Київстар» Ганни Захараш, за рік роботи ініціативи здійснили понад 60 СМС-розсилань у різних містах України. Нацполіція всіх дітей знайшла.

Які ще міста підключені до ініціативи

Київстар під’єднав до ініціативи «Пошук дітей» Одеську, Херсонську, Дніпропетровську, Донецьку, Запорізьку, Харківську, Полтавську, Львівську й Київську області, а також місто Київ. Як зазначають в компанії, до кінця року ініціатива запрацює у всіх областях України. Серед інших соціальних проектів з пошуку зниклих дітей — «Служба розшуку дітей». «Київстар» надає короткий номер 116 000, дзвінки на який не тарифікуються.

До слова, раніше ми писалиНазвано соціальні проекти, які цьогоріч представлять Україну в Кремнієвій долині про результати конкурсу соціальних проектів.  До фіналу потрапили 4 команди, які представлять Україну в Кремнієвій долині.

Share
Написати коментар
loading...