Реклама

KFC відкриє ще щонайменше 3 ресторани в Україні

Велика світова мережа фастфудів Kentucky Fried Chicken (KFC) активізує розвиток в Україні, розповіли в компанії
Čytaty latynkoju
KFC відкриє ще щонайменше 3 ресторани в Україні
  1. Головна
  2. Креатив
  3. KFC відкриє ще щонайменше 3 ресторани в Україні
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0
Велика світова мережа фастфудів Kentucky Fried Chicken (KFC) активізує розвиток в Україні, розповіли в компанії

Серед найближчих планів мережі — відкриття до кінця 2018 року низки франчайзингових ресторанів. Про це представники компанії повідомили журналістам видання Retailers. Зараз KFC об’єднує в Україні 15 закладів, які працюють в Києві і Дніпрі. Експерти цього видання відзначають, що навіть з урахуванням кризи в Україні KFC могла розвиватися швидше, перевівши мережу на спрощений та зменшений формат закладів.

Що варто знати про KFC

В Україні мережа KFC розвивається за франшизою з 2012 року. Зараз вона працює з трьома партнерами-франчайзі — «Тесті Фуд», «Українська харчова компанія» та «Глобальна ресторанна група». Партнери з моменту виходу мережі в Україні відкрили сумарно 12 закладів в Києві і та ще 3 — у Дніпрі. «У 2014-2015 роках у зв’язку з нестабільною економічною ситуацією ми прийняли рішення про перенесення планів з розширення мережі на пізніший термін. Зараз ситуація докорінно покращилася. Ми націлені на активний розвиток в Україні», — розповіла PR-директор KFC у Центральній і Східній Європі Ірина Гущина. За її словами, компанія зацікавлена ​​у відкритті ресторанів у всіх великих містах і в даний момент вона проводить оцінку цих можливостей для українського ринку.

Гущина не назвала конкретних планів з розвитку, лише зазначивши, що KFC до кінця 2018 року розраховує відкрити разом з партнерами ще 3 заклади. Відзначимо, що в січні 2018 року гендиректор «Глобальної ресторанної групи» Олексій Шаров заявив, що компанія хоче відкрити в цілому 5 нових ресторанів в Києві, вклавши в розвиток $4 млн.

Раніше ми інформувалиMcDonald’s відкрив другий ресторан в Україні в форматі «досвід майбутнього» про запуск в Україні ресторанів McDonald’s у форматі «досвід майбутнього» — із розширенними технологічними можливостями та самообслуговуванням.

Share
Написати коментар
loading...