Реклама

7 нових українських проектів на Kickstarter, які варто підтримати

Українці не перестають пропонувати все нові й нові винаходи світові — і деякі з них завойовують прихильність чималого кола користувачів на платформі колективного фінансування Kickstarter. На часі познайомитися з ними ближче
Čytaty latynkoju
7 нових українських проектів на Kickstarter, які варто підтримати
  1. Головна
  2. Історії
  3. 7 нових українських проектів на Kickstarter, які варто підтримати
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0
Українці не перестають пропонувати все нові й нові винаходи світові — і деякі з них завойовують прихильність чималого кола користувачів на платформі колективного фінансування Kickstarter. На часі познайомитися з ними ближче

Про деякі з цих стартапів ми вже розповідали детальніше — тож зупинимося на головному. Перед вами — добірка із 7 свіжих проектів на платформі спільного фінансування Kickstarter. Усі вони створені українськими винахідниками чи командами творців.

Аудіофільські навушники Verum

$153+ тис — саме стільки зібрав цей проект. Натомість автор планував залучити лише $30 тис. Навушники захотіли придбати 453 користувачів платформи. До кінця кампанії — ще 21 день. Дізнатися більше про цей проект можна у нашому матеріаліПроект українських навушників зібрав $144 тис на Kickstarter.

Наплічник для мандрівників та спортсменів Grizzly

$781 поки що зібрано із мінімальної суми в $1 тис. Лише 9 користувачів захотіли собі придбати такий наплічник, а до кінця кампанії залишається усього 15 днів.

Ретрофутуристичний годинник Nixie

$38+ тис замість запланованих $3 тис — показники цього українського стартапу. Свої кошти на підтримку годинника з радіоламп надали 154 бекери. До кінця кампанії залишається 7 днів, а дізнатися більше про цей проект можна у нашому матеріаліСтартап із Черкас вивів стімпанк-годинники на Kickstarter.

Настільна гра Verge Of War

Це — настільна гра в жанрі наукової фантастики, де гравці рухають мапою фігурки з резини завбільшки у 28 мм. Сюжет побудовано на основі ігрового всесвіту Verge Of War. Обсяг вже зроблених внесків станом на 29 серпня 2018-го сягнув $11,9 тис. Мета авторів проекту — зібрати щонайменше $20 тис. На підтримку ідеї висловилися вже 118 бекерів. До кінця кампанії залишається 15 діб.

Двосторонні краватки-метелики EGGO

Автор цього проекту позиціонує аксесуар як вироби преміум-якості зі тканини та шкіри для ділового та кежуал-стилю одягу. Поки що проект залучив $814 від бекерів, а кінцева мінімальна мета складає $5 тис. Попереду — ще 37 днів кампанії.

Онлайн-перекладач Hime

Чергова спроба зробити зручний додаток для миттєвого голосового перекладу — цього разу для дзвінків за допомогою смартфона: як голосових, так і з використанням відео. Мета проекту доволі амбітна — автори хочуть зібрати $20 тис на свій винахід. Попереду у них 58 днів, аби досягнути своєї мети.

Настільна гра World of Mythology: King of the Hill

І ще один проект зі світу настільних ігор. Це — настільна кооперативна стратегія, розрахована на 1-5 учасників. Проект зібрав вже $23+ тис, а мета мінімально складає $25 тис. Гру захотіли придбати поки що 204 бекери. До завершення кампанії — ще 28 днів.

Раніше ми розповідалиОНОВЛЕНО: Створена українцями дерев’яна мапа світу зібрала $100 тис на Kickstarter про проект української настінної дерев’яної мапи, який зібрав понад $100 тис на цій платформі співфінансування.

Share
Написати коментар
loading...