Реклама

У Instagram можна буде шукати однокурсників

Незабаром у соціальній мережі буде доступна функція пошуку користувачів за місцем навчання. Про це повідомляє CNBC
Čytaty latynkoju
У Instagram можна буде шукати однокурсників
  1. Головна
  2. Креатив
  3. У Instagram можна буде шукати однокурсників
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0
Незабаром у соціальній мережі буде доступна функція пошуку користувачів за місцем навчання. Про це повідомляє CNBC

Instagram тестує нову функцію для групування користувачів за коледжами та університетами, які вони закінчили. Таким чином додаток стане більше схожим на Facebook, зазначають у компанії.

Що запропонує Instagram

Користувачам Instagram пропонується приєднатися до спільноти за місцем навчання, щоб «спілкуватися з іншими студентами». Якщо користувач обере університет і випускний рік із запропонованих варіантів — він зможе переглянути весь список студентів, що уже долучилися до спільноти. У каналі спільноти можна надсилати приватні повідомлення іншим учасникам групи і дивитися їх Stories.

Наразі функція перебуває на стадії тестування. Нагадуємо, що ми писали, як використатиЯк використати опитування в Instagram Stories для мікробізнесу опитування в Stories для мікробізнесу. Загалом віджет для запитань в соцмережі та в Stories — найкоротший спосіб залучити до діалогу аудиторію так званих «міленіалів» та «покоління Z». Крім того, не варто забувати, що такі опитування неанонімні — а отже, ви одразу будете бачити, хто який фідбек вам надає. Є низка сценаріїв, за якими можна рухатися, використовуючи запитання до вашої аудиторії підписників у цій соціальній мережі.

Share
Написати коментар
loading...