Реклама

Kyiv Investment Week — головне про міжнародний інвестиційний тиждень в Україні

В Україні відбудеться Kyiv Investment Week – серія ділових і tech-подій для інвесторів, представників фондів, бізнес-янголів, стартапів та підприємців зі всієї Європи. Розповідаємо, чому це важливо
Čytaty latynkoju
Kyiv Investment Week — головне про міжнародний інвестиційний тиждень в Україні
  1. Головна
  2. Історії
  3. Kyiv Investment Week — головне про міжнародний інвестиційний тиждень в Україні
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0
В Україні відбудеться Kyiv Investment Week – серія ділових і tech-подій для інвесторів, представників фондів, бізнес-янголів, стартапів та підприємців зі всієї Європи. Розповідаємо, чому це важливо

Мета циклу заходів — посилити партнерські стосунки між учасниками та презентувати Україну іноземним інвесторам. 8 заходів зберуть 3000 учасників та 130 спікерів із країн Європи, США та Азії.

У рамках інвестиційного тижня організатори планують 2 великі бізнес-події: 16 жовтня – UNIT Investment Summit, 18-19 жовтня – 5-й ювілейний КМЕФ.

Детальніше про заходи та учасників

UNIT Investment Summit відбудеться в інноваційному парку UNIT.City та об’єднає під одним дахом інвесторів, під управлінням яких знаходиться понад $300 млн. На саміті черед інших виступлять Рік Расмуссен, директор стартап-програм знаменитого університету Берклі в США, та Еніс Халлі, венчурний інвестор і партнер глобального акселератора 500 Startups.

Читайте також: Макс Яковер, UNIT.City: «Може, спочатку побудуємо парк, а потім економіка налагодиться?»

Халлі вже знайомий із нашою екосистемою: «Українці зробили чималий внесок у розвиток Кремнієвої долини. Ян Кум із WhatsApp і Макс Левчин із PayPal відомі далеко за межами США. Україна здатна стати наступною стартап-нацією», — певен Еніс.

Що буде відбуватися на UNIT Investment Summit

30 провідних інвесторів з Європи відберуть 30 стартапів, яких запросять на саміт. Ще 10 заздалегідь відібраних команд зможуть представити свої проекти інвесторам. Представники технологічних екосистем з Польщі, Естонії, Литви, Білорусі та України поділяться своїм досвідом у форматі коротких презентацій.

На конференції очікується понад 150 гостей з більш ніж 10 країн. На учасників також очікує бізнес-тур столицею України, презентація стартап-екосистем різних країн, презентації проектів та культурна програма.

Kyiv Investment Week: Що варто знати про міжнародний інвестиційний тиждень в Україні

У 2017 році інвестиції в українські стартап-проекти виросли більш ніж втричі порівняно з 2016. Проте брак венчурного капіталу — один із найбільших викликів української стартап-екосистеми. Тому завдання такого тижня — познайомити міжнародних партнерів із українськими компаніями та залучити ще більше інвестицій в IT-галузь

Макс Яковер, СЕО та керуючий партнер UNIT.City

Повна програма Kyiv Investment Week виглядає так:

  • 15 жовтня – Kyiv Business Tour: одноденний бізнес-тур ключовими точками української стартап-екосистеми.
  • 16 жовтня – UNIT Investment Summit.
  • 17 жовтня – Вечір випускних презентацій фінтех-акселератора RadarTech PopCorp.
  • 18-19 жовтня – 5-й Київський Міжнародний економічний форум.
  • 15-18 жовтня – Kyiv Barcrowling Week: тиждень знижок у кращих креативних барах і ресторанах міста.
  • 19 жовтня – CreativeMornings Kyiv: щомісячний сніданок-лекція для креативних людей.
  • 19 жовтня – Kyiv Silicon Drinkabout: п’ятнична нетворкінг-вечірка київської tech-спільноти.

Kyiv Investment Week – це правильна та своєчасна ініціатива концентрації бізнес-заходів в Києві. Цьогоріч на КМЕФ збираються бізнесмени, інвестори, експерти та політики з 30+ країн світу. Головною темою буде пошук конкурентних переваг України у високотехнологічному XXI столітті

Юрій Пивоваров, голова оргкомітету КМЕФ

Share
Написати коментар
loading...