Реклама

Vodafone запустив лінійку послуг для бізнесу на основі Mobile ID

Оператор мобільного зв'язку «Vodafone Україна» запустив лінійку послуг на базі технології Mobile ID, яка буде доступна бізнес-клієнтам оператора
Čytaty latynkoju
Vodafone запустив лінійку послуг для бізнесу на основі Mobile ID
  1. Головна
  2. Новини
  3. Vodafone запустив лінійку послуг для бізнесу на основі Mobile ID
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0
Оператор мобільного зв'язку «Vodafone Україна» запустив лінійку послуг на базі технології Mobile ID, яка буде доступна бізнес-клієнтам оператора

Про нові можливості повідомило видання ITC з посиланням на прес-службу оператора. З сьогоднішнього дня їм доступна віддалена ідентифікація при отриманні різних електронних послуг, а також – вперше в Україні – електронний цифровий підпис за допомогою мобільного телефону, яка є юридично значимим аналогом власноручного підпису власника. Такий мобільний підпис дозволяє однозначно ідентифікувати людину і підтвердити його особистість.

Для цього компанія Vodafone використовує сертифіковане рішення, всі компоненти якого пройшли державну експертизу, що використовується рішення відповідає не тільки українським, а й європейським стандартам.

Як буде створено додатковий захист даних від Vodafone

Ще один рівень безпеки забезпечується за рахунок використання SIM-карток нового покоління, які необхідні для користування Mobile ID та супутніми послугами. SIM-карта в даному випадку виступає в якості захищеного носія інформації. Всі операції шифрування виконуються в захищеній області пам’яті такої картки, і до неї не має доступу навіть операційна система бездротового пристрою. Секретну інформацію можна ні видалити, ні рахувати, ні скопіювати на інший носій, повідомляє прес-служба компанії. Крім того, дані пользователя в повному обсязі не зберігаються в жодному із сегментів системи.

За допомогою послуг Mobile ID бізнес-клієнти Vodafone зможуть отримати віддалений доступ до корпоративних інформаційних ресурсів і підписувати документи в системах електронного документообігу. При цьому користувач не буде обмежений у цих сервісах включно можливостями мобільного телефону. Як і раніше, він може працювати в електронному просторі за допомогою будь-якого пристрою або персонального комп’ютера, керуючи всіма процесами ідентифікації з особистого телефону і без необхідності запам’ятовувати безліч паролів до різних систем.

Раніше ми інформувалиVodafone допоможе Харкову побудувати smart city про запуск «розумного міста» у Харкові спільно з цим українським телеком-оператором.

Share
Написати коментар
loading...