Реклама

💳 Monobank запустив Apple Pay

Від 21 серпня 2018-го держателі карток Мastercard від monobank зможуть робити безконтактні платежі за допомогою iPhone. Про це повідомила прес-служба банку
Čytaty latynkoju
💳 Monobank запустив Apple Pay
  1. Головна
  2. Креатив
  3. 💳 Monobank запустив Apple Pay
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0
Від 21 серпня 2018-го держателі карток Мastercard від monobank зможуть робити безконтактні платежі за допомогою iPhone. Про це повідомила прес-служба банку

Клієнти Universal Bank та власники карток проекту Monobank отримали можливість користуватися Apple Pay. Це — захищений індивідуальний платіжний інструмент, який повністю змінює сферу мобільних платежів, пропонуючи швидкість та зручність, зазначила прес-служба банку.

Що варто знати про Apple Pay

В основі безконтактних платежів Apple лежатьCкільки ґаджетів в Україні підтримують Apple Pay безпека та конфіденційність. Якщо користувач додає кредитну або дебетову картку в Apple Pay, сам номер картки не зберігається ні у пристрої, ні на серверах Apple. Натомість присвоюється унікальний номер облікового запису пристрою, який шифрується і в захищеному режимі зберігається у мікрочипі «Безпечний Елемент» вашого пристрою. Авторизація кожної транзакції відбувається завдяки генеруванню унікального одноразового динамічного захисного коду. Як зазначили у банку, користувачі і надалі матимуть змогу отримувати повний перелік нагород та бонусів завдяки додаванню кредитних або дебетових карток. У магазинах розраховуватися за допомогою Apple Pay можна з iPhone SE, iPhone 6 і пізніших моделей, а також з Apple Watch. Apple Pay сприяє легкому здійсненню онлайн-покупок у додатках і на сайтах за допомогою Touch ID або подвійного кліка бокової кнопки, а також завдяки візуальній авторизації у iPhone X.

Monobank — проект «банку без відділень», який запустила компаній Fintech Band під керівництвом Дмитра Дубілета, колишнього топ-менеджера «ПриватБанку». Зараз компанія запускає аналогічний проект у Європі, там він матиме іншу назву, але схожу концепцію. Раніше ми тестували можливості картки Monobank та розповідали? Як ми 7 днів тестували Monobank — і що з цього вийшло про це.

Share
Написати коментар
loading...