Реклама

18 країн візьмуть участь у військовому параді на День Незалежності

У параді на День Незалежності 24 серпня на головній площі країни візьмуть участь військові з 18 іноземних держав. Про це написав міністр оборони України Степан Полторак на своїй сторінці у соцмережі Facebook
Čytaty latynkoju
18 країн візьмуть участь у військовому параді на День Незалежності
  1. Головна
  2. Новини
  3. 18 країн візьмуть участь у військовому параді на День Незалежності
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0
У параді на День Незалежності 24 серпня на головній площі країни візьмуть участь військові з 18 іноземних держав. Про це написав міністр оборони України Степан Полторак на своїй сторінці у соцмережі Facebook

Під час урочистостей бригадам, які брали та беруть участь в бойових діях на сході України, будуть надані почесні назви та вручені бойові прапори. На часі дізнатися більше інформації про цьогорічний парад на День Незалежності.

Що відомо про цьогорічний військовий парад

18 серпня на головній вулиці столиці, Хрещатику, відбулося перше вечірнє тренування особового складу, який залучається до військового параду, що відбудеться 24 серпня з нагоди святкування 27-ої річниці Незалежності України. В ньому взяли участь 4,5 тис військовослужбовців, очікується прибуття 18 іноземних делегацій з країн світу, які так само будуть брати участь в параді. Всього має бути 300 іноземних військовослужбовців. Під час першого тренування було представлено 250 нових одиниць техніки, які прийняті на озброєння або проходять державні випробування. Також представили і перспективні зразки.

Додамо, що 24 серпня головною вулицею столиці пройде 24 парадні розрахунки, що представляють підрозділи Збройних сил, Національної гвардії, Державної прикордонної служби, Служби безпеки України та інших формувань, що виконують завдання з охорони та оборони України.

Відзначимо, що новинка цьогорічого військового параду – це окремий розрахунок із жінками-військовослужбовцями, які обороняють Україну. Крім того, цьогоріч над Хрещатиком пролетить і військова авіація. Цього не було в попередні роки.

Нагадаємо, що в Укрпаїні вперше запустилиВ Україні вперше запустили виробництво снарядів за стандартами NATO виробництво снарядів за стандартами Північноатлантичного Альянсу. Комбінат «Артем», що входить до складу Державного концерну «Укроборонпром», запустив першу лінію виробництва артилерійських снарядів калібру 152-мм для артилерійської системи «Гіацинт». Лінія також дає змогу випускати снаряди для усіх систем артилерії калібром аж до 155 мм.

Виготовлення боєприпасів для «Гіацинту» є першим етапом у цільовій програмі, затвердженій Президентом України. На наступних етапах отриманий досвід та відпрацьовані технологічні та виробничі процеси дозволять у короткий строк перейти до виробництва снарядів і для інших артилерійських систем

 

 

Share
Написати коментар
loading...